Foto’s kampioenschap DSO 3 en E2 en Anouk geslaagd

9 maart 2015door Webmaster

Het was weer een mooie zaterdag! In de ochtend moest het E2 korfballen tegen Keep Fit E2. DSO moest winnen om kampioen te worden. Dat was best nog wel even spannend voor de meiden, want de uitwedstrijd was het maar 7-5 voor DSO geworden. DSO kreeg heel veel kansen, maar die werden in het begin allemaal gemist en Keep Fit kwam nog met 1-0 voor. Het zal toch niet….

Maar gelukkig kwam het goed; Floor, Danique, Carmen, Merel, Evi en invaller Jordy gooiden het gas erop en wisten uiteindelijk glansrijk met 18-4 te winnen. Gefeliciteerd meiden en natuurlijk ook Stefanie en Joyce!

‘s Middags was het de beurt aan DSO 3; zij waren al kampioen, maar wilden graag tegen Swift 4 (de sterke nummer 2 in de poule) nog een goed resultaat neer zetten. DSO stond de hele wedstrijd aan de goede kant van de score, maar wist niet echt los te komen van Swift. Het was een erg fysiek duel waarin beide teams vol voor de winst gingen; uiteindelijk was de eindstand 14-14. Daarna mocht DSO de bloemen in ontvangst nemen en een lekker drankje drinken op het kampioenschap (en heeeel lang wachten op de bitterballen).

Verder was er weer goed nieuws op het scheidsrechtersfront: Anouk Vermeulen deed praktijkexamen voor het fluiten van de jeugdwedstrijden in de B-C-D-categorie. Anouk floot de wedstrijd van DSO D3 en deed dit uitstekend. Anouk gefeliciteerd en veel plezier bij het fluiten!

https://plus.google.com/+dsokorfbal/photos

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy