Fancy Fair 2005 groot succes

18 september 2005door Webmaster

KLUNDERT – Afgelopen zaterdag organiseerde DSO weer de jaarlijkse Fancy Fair en dat was wederom een enorm succes. Na afloop van de gezellige dag keken korfballers, bezoekers, organisatie en ook de DSO-penningmeester tevreden terug.

Koe schijt net op tijd
Om 14.00 uur verscheen een enorme koe op het groene grasveld van DSO samen met bijbehorend kalf. Het was uiteraard geen losgebroken exemplaar, maar een onmisbaar onderdeel van het ‘koeschijten’ dat de sponsorcommissie van DSO georganiseerd had. Op een afgezet deel van het korfbalveld werd de koe geacht zijn behoefte te doen en het publiek had natuurlijk de mogelijkheid die plek te sponsoren. De koe had tot 19.00 uur de tijd en dat wist het dier zelf waarschijnlijk ook, want pas om 18.45 liet hij de eerste vlaai vallen. Piet Hordijk was de gelukkige grondbezitter.

Fancy Fair treft het
Het zag er even dreigend uit, maar op een bui na bleef het prachtig weer zaterdag. Dat verleidde veel mensen om toch eens bij de vele standjes of de bloemen- en plantenkraam te komen kijken. En naast de koe trokken natuurlijk ook de jaarlijks terugkerende spelletjes als eendjes vissen, envelop trekken, schiettent en het ratelende rad van avontuur veel publiek. Nieuw was dit jaar een springkussen voor de jeugd. De opbrengst van de fancy fair was dan ook niet mis en liep samen met het koe schijten richting de 6000 euro.

{gallery}/fancyfair/2005{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy