DSO wint van Crescendo.

24 januari 2010door Webmaster

DSO begon niet helemaal geconcentreerd en scherp aan de wedstrijd. Na 4 min stond het op 2-0 achter tegen een fel en gemotiveerd Crescendo. Het 1e kwartier liep DSO tegen zichzelf en een scherp Crescendo te ballen. Na 2-1 van Rubin werd het al snel weer 3-1 en bij deze stand werd er door Sander D. ook nog een strafworp gemist, daardoor werd het 4-1. Sander D. maakte er met een schot 4-2 van. Met een schot van Sander B. kwam er een 5-3 stand op het bord.

Vanaf de twintigste minuut kwam DSO steeds beter in zijn spel en ging het beter om met het felle spel van de tegenstander. Carola kreeg een strafworp mee (4-5) en DSO kwam weer op gelijke hoogte door een schot van Sander D. (5-5). De score ging daarna om en om.Via een korte kans van Rubin werd het 5-6. De 6-7 kwam tot stand door een schot van Sander B.

Monique kreeg 5 minuten voor rust een strafworp mee,welke door Rubin feilloos werd afgemaakt (7-8). Crescendo maakte daarna de 8-8 en zo leek de stand gelijk te worden met de rust. Dit was niet het geval DSO kwam voor de rust nog op 2 punten verschil en zou dit na rust niet meer weggeven. Na een mooie actie van Paul richting paal werd Sander D. door Paul helemaal vrij gespeeld en scoorde hij kort achter de korf (8-9) en vlak voor tijd werd het met een ver schot van Sander D. 8-10.

Na de rust begon DSO geduldig aan te vallen en schoot Monique de 9-11 binnen. Na goed dubbel spel van de aanvallende mannen knalde Paul de 9-12 binnen en een vrije bal van Sander D. resulteerde in de 9-13. Crescendo scoorde gelijk weer tegen,10-13. Een strafworp van Rubin betekende weer 4 punten voorsprong. Het 1e aanvalsvak had nu echter moeite om te scoren door goed verdedigend werk van Crescendo. Wat resulteerde in een 12-14 stand.

Met zijn 3e gescoorde strafworp maakt Rubin er 12-15 van en Monique zorgde met een ver schot voor de 12-16 en de winst was nu zeker een feit. Door een strafworp van Sander D. werd het 12-17. Een prachtige actie van Sander B. werd door hemzelf heel fraai afgemaakt, 13-18. Met een eindstand van 14-18 heeft DSO weer 2 punten en een verdiende zege gepakt.

Reserves Jasper, Benjamin, Anita, Tamara en hulpcoach Patrick en het 3 koppige publiek bedankt weer!

Volgende week zaterdag krijgt DSO thuis NIO op bezoek dus komt allen weer naar de Niervaart.

Aanval: Carola Eland, Kiki Lankhuyzen, Paul Langeweg en Sander Driesse.

Verdediging: Stefanie van Kaam, Monique Karel, Sander Bijl en Rubin v.Dueren d.Hollander.

Scores : Sander D. 7x, Rubin 5x, Sander B. 3x, Monique 2x, Paul 1x.