DSO wint met gemak

22 januari 2012door Webmaster

DSO 1 speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie All Ready. All Ready heeft tot nu toe alle wedstrijden verloren. De vorige wedstrijd tegen All Ready hadden we ze iets onderschat, waardoor we niet scherp waren. Al werd die wedstrijd toch makkelijk gewonnen door DSO, dit zou de geel- zwarten niet nog een keer overkomen. DSO ging scherp van start. DSO kwam via Remco Posthumus al snel op een 2-0 voorsprong. De tweede aanval zette de lijn door.

Via Olaf Verton en Rubin van Dueren den Hollander stond DSO al snel op een 4-0 voorsprong. All Ready kwam de eerste twintig minuten niet aan bod. DSO breidde de voorsprong uit naar 10-0, waarna All Ready eindelijk voor het eerst op het scorebord kwam. De wedstrijd verliep eenzijdig, DSO was een paar maten te groot voor All Ready. In de tweede helft zakte het tempo en verloor DSO wat van de scherpte waarmee ze de eerste helft van start gingen. Uiteindelijk won DSO de wedstrijd gemakkelijk, maar de 20 doelpuntengrens werd helaas net niet bereikt. 19-7 was de einduitslag.

DSO Jeugd
DSO A1 kreeg Albatros A5 op bezoek. Met één punt achterstand op koploper Oranje – Zwart moest ook deze wedstrijd worden gewonnen. DSO kwam snel op 2-0 voorsprong door schoten van Sjoerd van Bezooijen en Tim van Kaam. In het andere vak was het Jeanine Commereuc die een vrije bal in alle rust in de korf schoot. Nadat Albatros dichterbij kwam maakte Luuk van Oers voor rust nog een mooi afstandschot. Met een 4-3 ruststand moest DSO deze wedstrijd kunnen winnen, door het doelpuntensaldo uit te breiden in de tweede helft. Dit ging helaas erg moeizaam. Na een doelpunt aan de kant van DSO wist ook Albatros de tweede helft mee te scoren. Door een strafworp van Marloes van Bezooijen en schoten van Jeanine Commereuc en Tim van Kaam stond DSO met nog 90 seconden op de klok met één punt voor (7-6). Hierna wist Albatros tot gelijke stand te komen wat voor veel spanning en sensatie zorgde. Iedereen hield zijn hoofd koel en met een prachtig doelpunt van invaller Jean-Paul Commereuc in de laatste seconde bleven de punten in Klundert.

Na vier weken geen wedstrijd te hebben gespeeld mocht DSOF3 vandaag eindelijk weer in actie komen. Deze keer in Middelharnis bij Good-Luck . De wedstrijd werd direct goed gestart en al vrij snel viel het eerste doelpunt voor DSO. Door de vele balonderscheppingen van vooral Sterre van der Meer kwam Good-Luck nauwelijks tot aanvallen. De vooruitgang in het team was vandaag goed zichtbaar. Er werd goed en snel overgespeeld en de meiden wisten goed vrij te komen. Bovendien had DSO veel support vanuit het publiek, bijna alle fanatieke ouders waren meegegaan om aan te moedigen! De wedstrijd werd beslist met een 0-4 winst! (Muriel Bon 2x, Roos 1x, Carmen 1x) Ook de strafworpen werden met 2-3 gewonnen!