DSO verliest eerste wedstrijd van Scheldevogels

12 november 2017door Webmaster

Na een aantal weken trainen en een paar oefenwedstrijden begon voor DSO de competitie met een uitwedstrijd tegen Scheldevogels. DSO kent tot nu toe een moeizaam seizoen en wist op het veld helaas nog geen punt te pakken. Tijd om daar in de zaalcompetitie verandering in te brengen.

Vooraf was DSO gewaarschuwd voor het sterke dameskwartet van de tegenstander uit Bergen op Zoom. Aan de heren de taak om goed voor te verdedigen en aan de dames de taak om scherp te zijn in de 1 tegen 1 duels, dat was de opdracht. Vanaf het eerste fluitsignaal lukte het DSO echter niet deze opdrachten goed uit te voeren. De aansteun werd te makkelijk weggegeven en in de persoonlijke duels werden veel fouten gemaakt. Tel daar een moeizaam draaiende aanval van DSO bij op en je hebt de samenvatting van de gehele wedstrijd. Scheldevogels pakte al snel een voorsprong van 4 punten en hield die vrijwel de hele wedstrijd vast. In de absolute slotfase kwam DSO nog op 2 punten, maar op cruciale momenten werden kansen gemist door DSO en benut door Scheldevogels. Uiteindelijk floot de zwak fluitende scheidsrechter af bij een stand van 20-18. 

DSO wacht dus nog altijd op de eerste punten. De komende week zal in het teken staan van evalueren en de learnings meenemen naar de volgende wedstrijd. Komende zaterdag speelt DSO thuis in de Niervaert tegen Zaamslag. Een wedstrijd die door DSO gewonnen MOET worden om niet in een (mini)crisis te belanden. Wij hopen op massale steun. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy