DSO trekt aan het kortste eind

4 oktober 2009door Webmaster

DSO speelde thuis tegen Ventura sport, deze tegenstander gaat aan de leiding in de poule. Dit keer speelde DSO niet op het gedeelte van het veld waar zij gewend zijn, maar aan de andere zijde waar de bomen de wind wat beter konden tegenhouden. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en wisselden het grootste deel van de wedstrijd de doelpunten af. Het was dan ook teleurstellend dat DSO de punten uiteindelijk mee moest geven naar Strijen. DSO 2 had het zwaar tegen koploper Fortis. Al vrij vlot nam Fortis de leiding. DSO kwam er nog maar weinig aan te pas en spekte de puntenlijst van Fortis door van hen te verliezen.

DSO 4 speelde in Bergen op Zoom en frustreerde zichzelf door opnieuw de gecreëerde kansen steeds maar niet te verzilveren. Zodoende kon Scheldevogels zelfs de leiding nemen. Na de rust had DSo steeds meer balbezit en kon het langzaam bouwen. Toch schoot De tegenpartij gemakkelijk raak en moest het tot in de laatste minuut van de wedstrijd worden beslecht. Marcel Michielsen piekte op het juiste moment en scoorde de winnende voor DSO.
DSO 6 speelde uit tegen Vios 3. Vios scoorde  het 1e doelpunt maar al snel scoorde Roeland den Hollander met een mooi afstandschot. Tot aan de rust ging het gelijk op 2-2. Na de rust verliep het scoren ook niet zo makkelijk en kwam het zesde op een 5-2 achterstand, met een paar mooie doelpunten kwam DSO nog tot 5-4, maar Vios scoorde nog eens waardoor de einduitslag 6-4 werd.

DSO jeugd
DSO A2 had Good Luck als tegenstander. Na de overwinning van vorige week had iedereen goede moed. De wedstrijd begon direct goed met 2 doelpunten van Ben Stam. Hij wist deze wedstrijd dan ook maarliefst zeven keer te scoren. Er werd lekker gekorfbald en het team heeft hard gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn: met 11-6 sloot DSO A2 de wedstrijd af. DSO D had een inhaal wedstrijd en moest donderdagavond tegen Juliana aantreden. In de eerste helft ging het scoreverloop gelijk op zo scoorde DSO maar Juliana wist ook de korf goed te vinden tot 3-3. Door vervolgens drie treffers op rij van Lieke den Toom kwam DSO op een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Amy speelde haar eerste wedstrijd en dat deed ze erg goed. DSO D won de wedstrijd uiteindelijk met 6-8! Met het overwinningsgevoel van donderdag nog in het hoofd stapte DSO D zaterdag in Willemstad het veld in. DSO onderschepte erg vaak de bal waardoor er steeds opnieuw aangevallen kon worden. In korte tijd stond het al 0-4 voor DSO. DSO had bij de meeste spelers flink wat lengte overwicht waardoor het gemakkelijk was om te spelen. Door goed samenspel liep de score op naar 0-7. In de laatste paar minuten wist Vios ook nog twee keer de korf te vinden maar toen was de wedstrijd voor DSO al beslist. Het D team won de wedstrijd met 2-7.