DSO promoveert niet

17 maart 2012door Webmaster

Korfbalvereniging DSO sloot zaterdag de zaalcompetitie af. DSO 1 maakte nog kans op promotie door de beslissingswedstrijd tegen DVS te winnen. In grote getalen reisden de DSO-ers naar de neutrale hal in Dordrecht. In de eerste helft hielden de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht en DSO elkaar in evenwicht DSO ging de rust in met de stand van 7-6. De winst was zeker te realiseren.

In de tweede helft kreeg DSO last van hetgeen de laaste weken al parten speelde er werd niet gescoord. Het is logisch dat je zonder doelpunten niet erg makkelijk zal winnen tenzij de tegenpartij ook verzuimd te scoren. DVS kreeg juist in het laatste kwartier de smaak te pakken en wist een eindstand van 14-10 in hun voordeel op het bord te zetten. DSO 1 zal in de zaalcompetitie blijven uitkomen in de derde klasse.

DSO Jeugd

DSO E3 en DSO B2 sleepten op de laatste competitiedag het kampioenschap nog binnen.
DSO E3 gaf de tegenstander ADO geen enkele kans en speelde een ‘love’ game. Ze wonnen met 10-0 in ‘s Gravendeel.
De wedstrijd van het B2 verliep gladjes. Al snel pakten zij een voorsprong die alleen maar verder werd uitgebouwd.
Met snoepzakken en andere versiering werden de spelers en coaches gehuldigd. DSO A1 en DSO B1 werden eerder al kampioen in hun poule.

Veldcompetitie

Vanaf dinsdag wordt er weer op het veld getraind. Zaterdag 24 maart zijn er een aantal oefenwedstrijden gepland.
Traditiegetrouw zullen ook de playbackavonden plaatsvinden op vrijdag en zaterdagavond in het overgangsweekend.