DSO komt te kort

4 april 2010door Webmaster

Eindelijk was het dan zover, de veldcompetitie werd geopend of hervat op het nieuwe complex dus op kunstgras.  Het echte gras werd gemist door menigeen, toch was het genieten op zo’n mooi nieuw veld te mogen ballen.

DSO 1 speelde tegen VIOS uit Willemstad. Wanneer deze ploegen elkaar treffen kun je uitgaan van ruim een uur spektakel. Is het op het veld even wat minder spannend dan is er wel wat te beleven aan de zijlijn. Deze keer was het de tegenpartij die het voortouw nam en dat ook niet uit handen gaf. DSO kwam steeds wel in de buurt maar het lukte de geel- zwarten niet de leiding over te nemen. VIOS nam met een doelpunt meer de punten mee naar Willemstad. DSO staat in de gevarenzone en zal alles op alles moeten zetten om zich in de derde klasse te handhaven.

DSO 2 trof DVS uit H.I. Ambacht, een tegenstander die hoog in de ranglijst te vinden is. DSO speelde vrij constant en creëerde voldoende kansen, waarbij hier en daar de scherpte wel ontbrak. DSO bleef echter gretig tot het einde en won de wedstrijd.

DSO 6 speelde thuis tegen Merwede 9. De thuisploeg nam de leiding en ging met 4-1 de rust in. Na de thee wist DSO niet meer te scoren. De tegenpartij scoorde nog 2 keer. Zo won DSO 6 met een pupillenuitslag. Volgende week hopen ze wat meer te scoren tegen Good- Luck.

DSO jeugd
DSO A2 opende de competitie met een goede wedstrijd. Met een kleine voorsprong 5-4 gingen ze de rust in. In de tweede helft moest Veerle Logghe helaas geblesseerd het veld verlaten. Het team creëerde veel kansen en won de wedstrijd met 11-6.
DSO F1 speelt deze veldcompetitie in de eerste klasse van de F-jeugd, een klasse hoger dan in de zaalcompetitie. De eerste tegenstander was Keep Fit F1 uit Roosendaal. DSO kwam meteen goed uit de startblokken. Door goed combinatiespel werd al snel de 1-0 op het scorebord gezet. Daarna werden door de DSO dames vooral de jongens van Keep Fit heel goed verdedigd. Hierdoor kon na een snelle uitbraak ook de 2-0 worden gescoord.

Na de rust kwam Keep Fit goed terug. Door een benutte strafworp en een schot werd door Keep Fit de gelijkmaker gescoord. Na een paar heel spannende momenten werd in de laatste seconden van de wedstrijd door een slimme combinatie de winnende treffer gemaakt. DSO won met 3-2!