DSO Jubileumkamp: Geweldig!!

20 april 2009door Webmaster

Het DSO jubileumkamp is inmiddels achter de rug. En wat is het een geweldig kamp geweest. De locatie bleek zeer goed te bevallen. Heel veel ruimte binnen en buiten om iedereen zijn ding te kunnen laten doen. Dit natuurlijk voorzover het programma het toestond.Cool

Er waren 54 zeer positief ingestelde deelnemers die volop aan alle activiteiten meededen. Ondanks dat een aantal van deze deelnemers best tegen het kamp op zagen, is het voor hen ook uiteindelijk enorm meegevallen. Op bijgaande foto’s alvast een impressie van het kamp.

Maar aan alle deelnemers ook een verzoek :

Willen jullie de speciale momenten die je nog steeds voor ogen hebt, aan mij mailen of voor me op papier zetten? Dit het liefst zo snel mogelijk, omdat nu de herinneringen nog vers zijn. Dit is bedoeld voor de kampkrant, die er ook nog gaat komen. En dan is het toch leuk om de verhalen bij de foto’s nog weer te lezen. Ook heeft niemand alles meegemaakt en is het dus ook leuk om de verhalen van anderen te horen en te lezen.

Ook foto’s en/of films die jullie gemaakt hebben, zou ik graag willen ontvangen om deze ook bij op de site te zetten, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Namens de kampleiding wil ik iedereen van harte bedanken voor hun  positieve deelname aan dit kamp. Speciaal wordt hierbij Roeland den Hollander bedankt voor zijn enorme inzet voor, tijdens en na  het kamp. Ook Anton van Dam verdient een bedankje omdat hij ervoor gezorgd heeft dat we, voor wat betreft het eten en drinken, niets te kort kwamen op het kamp.

Groetjes van de kampleiding: Patrick Michielsen, Marianne Posthumus, Stefanie van Kaam, Rob den  Hollander en Ria Verkijk

Link naar foto’s

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy