DSO inloopavond een succes!

17 april 2018door Webmaster

Woensdag 11 april stond er een ‘Open Inloopavond’ gepland waar alle betrokken DSO-ers voor uitgenodigd waren.
Een avond zonder strakke agenda waarbij we met elkaar in alle openheid en vrijheid met elkaar hebben gebrainstormd over hoe het gaat met DSO, wat er nóg beter kan of moet, enz.

Uiteindelijk waren we met 17 betrokken DSO-ers waarbij we het o.a. hebben gehad een aantal uitdagingen binnen onze vereniging: denk daarbij aan de kwaliteit van onze KORFBALvereniging, over het tekort aan trainers/coaches, over orde en netheid, barbezetting, braderie, scheidsrechters, enz.

Hierover hebben we op een leuke, constructieve en gezellige manier het kunnen hebben met elkaar. En iedereen met dezelfde insteek: we willen het beste voor onze korfbalvereniging DSO.

Zonder nog concrete acties te benoemen met elkaar, hebben we het wel met elkaar kunnen bespreken. Waardevol voor het bestuur, waardevol voor degenen die aanwezig waren.

En reden genoeg om vaker dit soort avonden met elkaar te plannen. Soms met één onderwerp en soms juist weer open en vrij om tot nieuwe inzichten te komen.

Voor degenen die aanwezig waren: hartelijk dank voor jullie input. Samen zijn wij DSO en samen maken wij DSO elke keer weer iets beter.

Namens het bestuur,

Anton van Dam

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy