DSO houdt het spannend tegen NIO

31 januari 2010door Webmaster

Als koploper moest DSO aantreden tegen de onderste van de lijst NIO dat de punten dus hard kan gebruiken in de strijd tegen degradatie. Nadat de pupil van de week, Marit Schreuders, de doorloopbal had genomen ging de wedstrijd van start. De wedstrijd ging gelijk op tegen NIO. Na een 0-1 achterstand scoorde Sander D. via een strafworp de gelijkmaker. Vervolgens pakte NIO weer de voorsprong, maar door een mooie doorloopbal van Sander B. werd het weer gelijk.

DSO was nog niet helemaal bij de les,waardoor NIO kon uitlopen tot 2-5. Maar DSO had het gat van de korf weer gevonden en door een strafworp van Rubin, een vrije bal en een strafworp van Sander D. werd de stand weer gelijk (5-5). Nadat Rubin weer een strafworp scoorde kwam DSO voor het eerst van de wedstrijd op voorsprong (6-5), maar NIO scoorde weer de gelijkmaker.

 

Na een vlak schot van Carola pakte DSO de voorsprong, maar wederom maakte NIO weer de gelijkmaker (7-7). NIO pakte weer de voorsprong, maar gelukkig scoorde Monique met een afstandschot de gelijkmaker. Net voor rust scoorde NIO de 8-9, maar Sander D. wist met een afstandschot de ruststand op gelijke hoogte te brengen (9-9).

 

Ook na rust bleef DSO en NIO gelijk opgaan. Alleen deze keer pakte DSO iedere keer de voorsprong met een afstandschot van Monique en een korte kans van Sander D. werd de stand 11-10. NIO kwam weer op gelijk hoogte. Door een afstandschoten van Rubin, Sander D. en Paul kon DSO eindelijk uitlopen tot 14-12. Bij de stand van 14-13 kon DSO niet uitlopen. Rubin wist door 2 gemiste strafworpen de spanning in de wedstrijd te houden. Sander B. werd vervangen door Olaf. NIO wist nog terug te komen tot 14-14. Gelukkig kon DSO uitlopen tot 16-14 door een korte kans van Sander D.en een doorloopbal van Kiki. Rubin scoorde via een strafworp 17-15, waarna NIO nog 1 keer het gat van de korf wist te vinden. De eindestand, na deze zwaarbevochten wedstrijd werd gelukkig voor de koploper van de derde klasse, werd bepaald op 17-16.

 

Volgende week moet DSO naar Ten Donck. Ten Donck staat 3 punten achter op DSO en is nummer 2 in deze klasse. Volgende week wordt dus een spannende wedstrijd. Ook deze keer reserves, team van de week (EM2) en het publiek bedankt voor de aanmoedigingen!

 

Aanval: Carola Eland, Kiki Lankhuyzen, Paul Langeweg en Sander Driesse.

Verdediging: Stefanie van Kaam, Monique Karel, Sander Bijl en Rubin v.Dueren d.Hollander.

 

Scores : Sander D 7x, Rubin 4x, Monique 2x en Sander B., Carola, Paul en Kiki 1x.

 

{gallery}/wedstrijdverslagen/2010/30012010{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy