DSO haalt overwinning binnen

3 oktober 2010door Webmaster

DSO 1 had zaterdag een belangrijke wedstrijd op de agenda staan. Namelijk die tegen Reeuwijk. Reeuwijk staat onder DSO op de ranglijst. Dus de punten konden en moesten dan ook gepakt worden.

DSO begon goed aan de wedstrijd, al snel stond er 4-0 op het scorebord. Maar Reeuwijk gaf nog niet op en begon ook mee te scoren. Met 2 punten verschil, was de spanning toch weer terug in de wedstrijd. Maar DSO balde de wedstrijd goed uit en verdiende zo de eerste overwinning van het seizoen.

DSO 2 moest aantreden tegen de nummer 3, PKC 5. DSO kon goede lange aanvallen maken, maar de ballen wilden er niet echt in aan het begin van de wedstrijd. Langzaam aan werd de korf toch gevonden en kon er gerust worden met een 7-3 voorsprong. Na rust scoorde DSO nog een aantal maal, maar het was ook een tijd rustig met maar weinig doelpunten. PKC wist, door zeer goed verdedigen van DSO 2 uiteindelijk maar 1 keer te scoren. Volgende week een belangrijke wedstrijd voor DSO 2, namelijk die tegen medekoploper Oranje Nassau.

DSO 3 speelde zaterdag tegen de koploper. De wedstrijd werd goed begonnen. Er kon een voorsprong worden opgebouwd. Het was dan ook 6-3 met de rust. De 2e helft kon Vriendenschaar terug komen en werd het een hele spannende wedstrijd. Een aantal minuten voor het eindsignaal stond het namelijk 7-6. DSO 3 wist de voorsprong te behouden en levert daarmee een zeer knappe prestatie!

DSO A1 begon sterk aan de wedstrijd tegen Deetos A3. Ze creëerden goede kansen en hadden door sterk mee uit te verdedigen veel balbezit. De ruststand was dan ook 6-1. De tweede helft speelde Deetos meer hun eigen spel en kwam terug tot 8-6. Ten slotte maakte DSO A1 het laatste doelpunt en konden de punten in Klundert blijven. Volgende week speelt DSO A1 hun kampioenswedstrijd tegen mede koploper Albatros A3. De wedstrijd is in Zwijndrecht om 13.00uur. Supporters zijn uiteraard van harte welkom!