DSO D3 wint eerste wedstrijd

31 augustus 2013door Webmaster

Een nieuw seizoen, een nieuw team en dus ook een nieuwe uitdaging. Na 2 leuke en leerzame jaren als trainer van DSO A1 heb ik nu de stap gemaakt naar DSO D3. Een team vol potentie, enthousiasme en leergierige kinderen. Liza zal mij helpen met het nog beter maken van deze kinderen als individu, maar vooral ook als team.

Na 3 trainingen was het nog lastig in te schatten hoe ver ze nu echt waren, maar de eerste wedstrijd zou meer duidelijkheid gaan geven. DSO D3 moest op bezoek bij Keep Fit in Roosendaal. 
Vanaf minuut 1 werd mij duidelijk dat ik dit jaar een team heb wat zeer fanatiek is. Er werden duels aangegaan, mooie acties gemaakt en het belangrijkste: er werd als een team gespeeld. Er werd goed samengespeeld en op die manier gezocht naar de juiste kans, wat resulteerde in een aantal zeer fraaie doelpunten. Ook verdedigend werd er goed samengewerkt en er werden maar weinig kansen weggeven. Na een zeer boeiende en goede eerste helft stond het 2-5 voor DSO. 
De tweede helft speelden we met een ander team, omdat we maar liefst 12 spelers in dit team hebben. Aan het spelbeeld veranderde echter niets. Ook nu bleef DSO de controle houden en na goed samenwerken werd de voorsprong verder uitgebreid. DSO wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 3-8. 
Liza en ik zijn bijzonder blij met de dingen die we vandaag gezien hebben. Dit team heeft potentie en luistert goed naar de aanwijzingen vanaf de kant. Fanatisme en plezier worden perfect gecombineerd en dit resulteert in een prima seizoenstart. Volgende week speelt DSO D3 thuis tegen ELKV D1. Na het lezen van dit stukje komt u toch ook kijken?
Dinsdag weer lekker trainen en dan zaterdag weer knallen. Ik heb er nu al zin in!

Groet,
Frank Posthumus
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy