DSO A1 kampioen! (+foto’s)

27 februari 2011door Webmaster

DSO 1 moest aantreden tegen Bolnes 1. Uit werd er nog verloren met 1 punt verschil, dus DSO 1 had nu de kans op revanche.

DSO 1 startte heel scherp aan de wedstrijd. Er werd snel een groot gat geslagen en DSO 1 was zeker nog niet klaar met scoren! Er werd hard gewerkt door alle acht de spelers. Na de rust ging DSO 1 op weg naar de 20 doelpunten, maar de bal wilde er maar niet in. Toch werd uiteindelijk het 20e doelpunt gescoord en werd er met een ruime voorsprong gewonnen.

DSO 2 speelde zaterdag tegen Bolnes 2. Uit werd er tijdens de eerste helft al een flink gat geslagen, maar nu ging de wedstrijd nog even gelijk op. Uiteindelijk wist DSO 2 halverwege de eerste helft een gat te slaan. De ruststand was 8-3. De tweede helft kon DSO 2 het verdedigend goed dicht houden, waardoor de tegenstander nog maar 2 keer de mand wist te vinden en DSO 2 een dikke overwinning behaalde.

DSO A1 speelde zaterdag thuis voor een volle tribune hun kampioenswedstrijd tegen medekoploper Kinderdijk A2. DSO A1 opende de score door een afstandsschot van Luuk van Oers, maar Kinderdijk scoorde mee. Zo ging het lang gelijk op tot dat DSO A1 net voor rust met 5-4 voor kon komen. De tweede helft bleef DSO A1 sterk verdedigen en wist zo 2 punten los te komen van het nog ongeslagen Kinderdijk. Door te blijven knokken met het hele team wist DSO A1 de wedstrijd te winnen en kampioen te worden. Het team is daarvoor gehuldigd voor aanvang van de wedstrijd van DSO 1.