DSO A1 in de race voor kampioenschap + vrijwilligersavond foto’s

13 februari 2011door Webmaster

DSO 2 moest aantreden tegen de onderste van de poule, Merwede 3. Er werd al snel een voorsprong genomen. DSO 2 wist deze voorsprong te behouden, maar net voor rust kwam de tegenstander nog erg dichtbij tot 5-6.

In de tweede helft kon er een groter gat worden geslagen, naar  4 punten. Maar daarna werd het opnieuw spannend. Toch was DSO 2 scherper in de afronding en zo konden de punten gelukkig mee naar huis genomen worden.

DS0 6 was voor het eerst sinds lange tijd weer compleet tegen ODI uit Schiedam afgelopen weekend. De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en gingen ze met 5-6 de rust in. Na de rust liep de tegenpartij uit tot 8-6. Uiteindelijk werd de wedstrijd nog knap gewonnen door DSO 6.

DSO A1 nam het op tegen ACKC uit Almkerk. DSO A1 kwam al snel op voorsprong, maar wist nooit een groot gat te slaan. Zo bleef het tot twee minuten voor het einde nog 6-7 in het voordeel van DSO A1. Uiteindelijk maakte Jean-Paul Commereuc de 6-8 en konden de punten zeker mee terug naar Klundert. DSO A1 doet met nog twee wedstrijden te gaan mee voor het kampioenschap.