DSO A1 en Keep Fit A1 houden elkaar in evenwicht

11 mei 2013door Webmaster

Door de regen en de wind….Het was echt slecht weer bij aankomst in Roosendaal. Na de lange reis via de voorzitter van Keep Fit moesten we ook nog eens een flink eind lopen door de regen. Wat een slechte voortekenen. Gelukkig viel het tijdens de wedstrijd alles mee. 

DSO en Keep Fit spelen beiden in de derde klasse en tijdens de vorige wedstrijd bleek al dat deze ploegen zeer aan elkaar gewaagd zijn. Keep Fit moet het vooral hebben van de sterke heren, DSO meer van het collectief. 
In de beginfase van de wedstrijd was het stuivertje wisselen. De ploegen scoorden om en om en daardoor werd een zeer leuke wedstrijd om naar te kijken. Briljante acties werden afgewisseld met merkwaardige fouten, de scheidsrechter floot streng en er werd volop gescoord. Keep Fit bleef steeds aan de goede kant van de score, maar DSO liet het verschil nooit groter worden dan 2. 

De tweede helft was van een iets lager niveau. Er werd minder gescoord en het aantal fouten nam toe. De aanvallen werden wel goed opgezet, maar tot echt goede kansen leidde dat niet. Gelukkig was Marieke vandaag goed op schot. Steeds als Keep Fit dacht weg te lopen bij DSO, was daar weer Marieke die met een schot de spanning terug bracht. Dit kwam mede door het uitstekend verzorgen van de aansteun/rebound door haar vakgenoten. 
Keep Fit kwam op 11-9, maar doelpunten van Liza en wederom Marieke brachten DSO weer op gelijke hoogte. Weer was het Keep Fit dat een voorsprong pakte, ook omdat DSO verdedigend slordig werd, 13-11. Het slotakkoord was wederom voor Marieke. Na uistekend reboundwerk van Arthur, een sterk steunende Luuk en een dreigende Liza kon ze vrij komen voor het schot, 13-12. In de slotfase werd dit kunstje nog eens herhaald en bepaalde Marieke met haar 9de treffer de eindstand op 13-13. 

Een terechte uitslag. Dit was een erg spannende en leuke wedstrijd die gelijk opging. Keep Fit blijft door deze uitslag koploper met 7 punten,  DSO volgt met 4 punten op plek 2. De laatste twee wedstrijden zijn tegen Korbatjo en Scheldevogels. Beide ploegen moeten verslagen kunnen worden en dan heeft DSO A1 het prima gedaan in de derde klasse. 
De eerstvolgende wedstrijd van DSO A1 is op zaterdag 25 mei, thuis tegen Korbatjo A1. 

Doelpuntenmakers DSO:
Marieke 9x, Liza 2x, JP 1x en Tim 1x. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy