DSO 6 wint overtuigd van Scheldevogels

19 januari 2014door Webmaster

Aangezien het 6e een dubbele competitie speelt in de zaal, stond zaterdag 18 januari 2014 de derde ontmoeting met scheldevogels als competitieronde gepland. Om 15.45 uur moest het zesde spelen, om 16.45 uur. Beide teams een uurtje van tevoren aanwezig.

Maar dan moet je als speler wel even goed in de gaten hebben dat je nog in het zesde speelt, en niet in het zevende. En dus om 15.45 uur, en niet om 16.45 uur. Ongetekende wist zich daar in te vergissen en, u raadt het al, stapte met het schaamrood op de kaken om 15.45 uur binnen. Snel omgekleed, en naast Marc en (inmiddels bijna vaste gastspeelster) Chantal van der Ing op de bank plaatsgenomen. Duidelijk was al meteen dat we niets cadeau kregen, en dat ons 6e flink aan de bak kon. Ook al hadden we de eerste 2 ontmoetingen in de zaalcompetitie tegen Scheldevogels gewonnen, dat was geen zekerheid. Zeker niet als je vaste krachten Annette en Jolanda al moet missen, bijna nog niet hersteld om te kunnen spelen.

Gelukkig was het rendement hoog, en hadden we een hoog scoringspercentage, maar gingen de mooiste ballen er dan ook in, vanaf de grootste afstanden, tot korte schoten. Ook Marc (2x) en Chantal (1x) mochten en konden hun puntje meepakken, Karel scoorde van afstand en Ies ontpopte zich weer tot een ware doelpuntenmachine met 5 punen (topscoorder van de wedstrijd.

Eindelijk wonnen we overtuigend en terecht met 15-7. En na zo’n overwinning smaakt een verjaardagsconsumptie (in dit geval van Marianne (ook via deze weg nogmaals gefeliciteerd) altijd lekker. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy