DSO 2 haalt klinkende overwinning

12 december 2010door Webmaster

DSO 1 mocht tegen Fiks uit het verre Oestgeest aantreden afgelopen zaterdag.

Fiks begon beter aan de wedstrijd, maar DSO 1 herpakte zich en kwam tot op één punt verschil net voor de rust. Helaas kon DSO 1 dit na de rust niet doorzetten en ging de tegenstander door met scoren en won de wedstrijd.

DSO 2 had aan Merwede 3 een goede tegenstander. In het eerste kwartier ging het nog gelijk op. Daarna kon DSO 2 weglopen van Merwede met een voorsprong van vier punten. In de tweede helft naderde Merwede nog even tot op drie punten, maar DSO 2 kon de korf beter vinden en bouwde haar score uit tot een grote overwinning.

DSO A1 kreeg ACKC A2 op bezoek. De openingstreffer was van DSO A1, maar al snel sloot ACKC aan. Door veel directe acties richting de korf wist DSO A1 een gat te slaan. DSO A1 kon uitlopen met 3 punten (7-4) tot de rust. De tweede helft creëerde DSO A1veel kansen. Hierdoor hield DSO A1, met een prachtige einduitslag de punten in Klundert.

Activiteiten

December staat bol van de activiteiten, zo ook bij korfbalvereniging DSO. De kerststukjes actie is achter de rug. DSO bedankt een ieder voor het steunen van de club. De kerstkaartavond en het gala staan voor de deur op 17 en 18 december. Deze avonden zijn bedoeld voor leden en donateurs. Voor de kinderen is op woensdag 22 december een knutselmiddag met als thema kerst, waarna gezellig samen wordt gegeten op ’t Thuishonk.

DSO doet op 29 december mee aan het toernooi om de Brabantcup. Sportplaza Moerdijk organiseert dit in sporthal de Niervaert. Om het nieuwe jaar in te luiden is op 1 januari op ’t Thuishonk de nieuwjaarsreceptie waar leden en donateurs elkaar de besten wensen kunnen doen. DSO wenst iedereen fijne kerstdagen en een sportief 2011.