DSO 1 stelt handhaving veilig na winst op Madjoe

20 mei 2017door Webmaster

DSO 1 speelt ook volgend seizoen op het veld in de 2e klasse. Vandaag won de ploeg met 16-11 van concurrent Madjoe en met nog 1 wedstrijd te gaan is het onderlinge verschil nu 3 punten. DSO handhaaft zich dus voor de 2e keer in de geschiedenis in de 2e klasse, een top prestatie!

DSO begon uitstekend aan de wedstrijd. Met dit keer het vak van Jasper, Remco, Marieke en Carola in de aanval en Erik, Frank, Damy en Martiena in de verdediging werd al snel een voorsprong gepakt. Op 5-3 haperde de machine even, maar de voorsprong bleef in stand en DSO kon nog voor rust uitlopen naar een 9-4 voorsprong. In de tweede helft kwam Madjoe nog dichtbij (11-10), maar DSO liep daarna snel uit en de overwinning kwam niet meer in gevaar. Uitslag 16-11. 

Voor coach Marcel de Jong was dit de laatste thuiswedstrijd bij DSO. Na afloop werd hij zowel door de TC als door de selectie alvast bedankt voor zijn inzet en bijdrage aan de geweldige prestaties die DSO de laatste jaren wegzet. Kampioenschap DSO 1 in de 3e klasse, handhaving DSO 1 in de 2e klasse, promotie DSO 2 naar de 2e klasse, stuk voor stuk geweldige prestaties.

Volgende week speelt DSO 1 uit tegen Nexus, beide ploegen zijn door de uitslagen van dit weekend veilig. Daarna wordt het seizoen nog afgesloten met heel de vereniging. 

Supporters & reserves bedankt voor jullie steun vandaag en ook tijdens de rest van het seizoen! Laten we volgende week zorgen voor een mooi afscheid van Marcel! 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy