DSO 1 sluit 2013 af met nederlaag

22 december 2013door Webmaster

DSO 1 speelde de laatste wedstrijd van 2013 tegen Weidevogels. In de voorbeschouwing van de plaatselijke waarzegger werd er gezegd dat DSO (of was het nou SDO?) geen schijn van kans zou hebben. Voor DSO nog meer motivatie om het jaar mooi af te sluiten. 

Na een kwalitatief hoogstaand voorstelrondje, waaarbij geen enkele naam correct werd uitgesproken, kon de wedstrijd rond 18.45 uur beginnen. DSO opende sterk en had het verdedigend weer goed voor elkaar. Er werd ook een kleine voorsprong gepakt, maar Weidevogels liet het gat niet te groot worden. DSO liet zien prima mee te kunnen met het niveau van de thuisploeg en met een ruststand van 9-8 was er dan ook nog van alles mogelijk. 
De tweede helft verliep qua spelbeeld hetzelfde. Er was echter 1 cruciaal verschil, DSO wist de vele mogelijkheden niet om te zetten in doelpunten. Met name de tegenstanders van Rubin en Erik werden helemaal zoekgespeeld, maar als je dan niet scoort heb je daar natuurlijk niets aan. Weidevogels wist af en toe nog te scoren en kon daardoor langzaam uitlopen. DSO bleek niet meer in staat dat gat nog te dichten, uitslag 15-10.

Prima wedstirjd van DSO, dit keer was de afronding het probleem. Er werd in ieder geval met voldoende strijd en beleving gekorfbald. Voor de neutrale toeschouwer was dit ook wel een leuke wedstrijd om te zien, helaas zonder resultaat. 

DSO heeft zo het jaar 2013 afgesloten met een nederlaag. 2013 was natuurlijk een topjaar, met het kampioenschap in de zaal en de handhaving op het veld. Er zijn veel mooie momenten geweest en 2013 zal toch nog wel in menig geheugen blijven hangen. Helaas ging het dit seizoen nog niet zo goed, maar het is geweldig om te zien hoeveel steun DSO 1 krijgt van de supporters. Zoals echte supporters dat doen, in goede maar zeker ook in slechte tijden.

DSO 1 zal er in 2014 alles aan gaan doen om in ieder geval tijdens het zaalseizoen te handhaven. In deze poule is dat zeker mogelijk. Namens DSO 1 wens ik iedereen een fijne kerst en hopelijk tot ziens. 28 december speelt DSO 1 nog het jaarlijkse West Brabant toernooi in de Niervaert. DSO 1 speelt de eerste wedstrijd om 15.30. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy