DSO 1 overheerst

27 september 2009door Webmaster

Door een zeer sterk optreden van DSO 1 bleven de punten in Klundert. Scheldevogels maakte een niet al te sterke indruk en DSO profiteerde hier optimaal van. Met de rust was het al 10-3. DSO 1 mag volgende week tegen de koploper aantreden en kan dat doen vol goede moed.

DSO 2 wist deze keer goed de kansen te benutten tegen DeetosSnel/Volhuis. Dankzij snel spel in het aanvalsvak, werden er veel kansen gecreëerd. De training werpt duidelijk zijn vruchten af. Anita Lips en Olaf Verton maakten samen 10 treffers.
DSO 3 moest aantreden tegen Ventura Sport 2.  Na ongeveer 20 minuten viel pas het eerste doelpunt van de wedstrijd en de rust werd bereikt met een 2-2 stand. DSO kwam na de rust wel steeds op voorsprong, maar was niet in staat om een gat van 2 doelpunten te slaan. Ventura Sport kwam langs zij en DSO 3 had te weinig kracht om een terecht gelijkspel uit het vuur te slepen.
DSO 4 stond met 2-6 achter, maar kwam knap terug naar 6-6! Helaas konden ze niet doordrukken en bleven de punten in Sint Maartensdijk.
DSO 5 heeft deze week gewonnen van Albatros met 9-7, terwijl DSO 5 vorige week van Albatros verloor met 13-3. Het was weer een sportieve wedstrijd. DSO 5 wist nu wel te scoren. Ron Strootman scoorde zijn 1e doelpunt in zijn 2e wedstrijd!
DSO 6 mocht naar Bergen op Zoom om tegen Scheldevogels 5 te spelen. Waar vorige week nog gewonnen werd van Scheldevogels 5 verliep de uitwedstrijd heel anders. Het scoren verliep moeizaam en de vele kansen werden niet benut. Met een eindstand van 10-7 is het een wedstrijd om snel te vergeten.

DSO jeugd
Zaterdagochtend vroeg vertrok DSO A1 richting Oost-Souburg. Fortis A2 was de
tegenstander. Fortis had ook alle wedstrijden al gewonnen. Na 20 minuten werd de eerste treffer van de wedstrijd gemaakt door Remco Posthumus. Fortis scoorde vrij snel daarna.  Dankzij een omdraaibal van Anouk Vermeulen en een vrije bal van Frank Posthumus werd het 1-3. In de tweede helft wist DSO A1 helaas maar een keer te scoren. Door goed te verdedigen kon DSO de punten mee naar Klundert nemen. DSO A2 was gemotiveerd om deze keer wel te winnen van ADO. Sjoerd van Bezooijen maakte de openingstreffer. Ruststand: 3-1. Helaas werd kort daarna een strafworp tegen geïncasseerd. In de tweede helft kwam de tegenstander terug tot 4-4. Gelukkig kon DSO het initiatief overnemen dankzij een treffer van Sofie van Dijk. Daarna kon DSO A2 verder uitlopen.