DSO 1 laat punten liggen

10 april 2011door Webmaster

DSO 1 speelde afgelopen zaterdag voor de eerste keer van deze tweede helft van het veldseizoen thuis. Het was prima korfbal weer en tegen DVS’69 1 konden er punten gepakt worden.

Maar DSO 1 kwam helaas al vrij snel op een achterstand. Vele vrije ballen werden aan beide kanten raak geschoten. DSO 1 keek in de rust tegen een 4-8 achterstand aan. Na rust werd het gat nog wat groter gemaakt naar 5 punten verschil, maar daarna liep DSO 1 in en kwamen de geel-zwarten steeds dichterbij. Nog maar 2 punten verschil en een paar minuten op de klok. Toch moest DSO 1 de punten afgeven aan DVS’69 1. Over 2 weken speelt DSO 1 tegen NIO, daar is het zeker mogelijk om 2 punten binnen te slepen.

DSO 2 moest ook tegen DVS’69 2 aantreden. DVS’69 2 staat nummer laatst in de poule, maar elke wedstrijd moet gewonnen worden, dus ook deze. DVS’69 2 opent de score, maar al snel is het weer gelijk. DSO 2 kon daarna uitlopen tot 5-2. Toch laat DSO 2 de tegenstander terug komen tot 6-5. Zo wordt er gerust. Na rust weten de bezoekers al in de eerste aanval gelijk te maken. DSO 2 weet opnieuw de korf weer te vinden en slaat een gat van vier punten. De laatste paar minuten zijn weer spannend, maar de punten bleven in Klundert.

DSO A1 speelde in Portugaal hun wedstrijd tegen RWA A4. DSO A1 kwam al snel op 2-0 voorsprong, maar kon vervolgens moeilijk scoren. Met een ruststand van 2-4 in het voordeel van DSO A1 kreeg DSO A1 in de tweede helft veel kansen. Maar DSO A1 wist deze tot een kwartier voor tijd niet af te maken. Uiteindelijk lukte het DSO A1 uit te lopen naar 5 punten verschil.