DSO 1 kansloos tegen titelkandidaat Vitesse (Ba)

23 september 2012door Webmaster

DSO 1 had de eer tijdens het DSO-event thuis te mogen spelen. De tegenstander vandaag was Vitesse uit Barendrecht. Die ploeg lijkt de grootste kanshebber voor het kampioenschap dit seizoen. Het zou dan ook een zware wedstrijd worden.

DSO werd overlopen in de eerste helft. Vitesse zette de boel snel vast en de ploeg zette flinke druk op de ballijnen, waardoor DSO met grootse moeite aanvallen kon opzetten. Verdedigend ging het niet eens zo slecht, al werden soms wat onnodig kansen weggegeven.

De tweede helft ging het iets beter, ook omdat Vitesse het allemaal wel prima vond. Verdedigend werden geen fouten meer gemaakt en aanvallend wist DSO ook iets meer kansen af te dwingen. Dit resulteerde dan ook in een aantal doelpunten. DSO kon echter niet voorkomen dat Vitesse deze wedstrijd met grote cijfers ging winnen. Einduitslag: 8-23.

Supporters en invallers bedankt. Volgende week wacht opnieuw een zeer zware wedstrijd, tegen DES (D) 1.