DSO 1 kampioen na winst op Seolto

10 maart 2013door Webmaster

DSO 1 is kampioen geworden. De winst op Seolto was daarvoor wel noodzakelijk, want concurrent ONDO won van Good Luck. DSO domineerde de wedstrijd volledig en de overwinning kwam eigenlijk nooit echt in gevaar. Hieronder een kort wedstrijdverslag.

Iedereen was weer net op tijd fit voor deze kraker. De sporthal was omgetoverd tot een geel-zwart thuishonk met schitterende spandoeken. De jeugd van DSO stond opnieuw met vlaggen te zwaaien en de supporters zongen het team luidkeels toe. Dan begin je toch lekker aan die wedstrijd.
Remco had 2 minuten nodig om de 2-0 op het scorebord te zetten. Seolto pareerde echter vrij snel, maar na de 2-2 zou DSO de gehele wedstrijd voorstaan. Via Carola en Frank liep DSO uit naar 4-2, waarna Stefanie en Rubin de eerste 2 goals van het tweede aanvalsvak verzorgden, 6-2. Seolto speelde slordig en de ploeg leed veel onnodig balverlies. Via Rubin, Jeanine en Remco liep DSO nog verder uit. Seolto begon vlak voor rust toch wat beter in de wedstrijd te komen, ook omdat DSO een beetje inkakte. De ruststand was 11-5.
De tweede helft verliep een stuk moeizamer. Frank en Remco zorgden nog wel voor 13-5, maar daarna was het de beurt aan Seolto. Alles liep goed in deze fase voor de ploeg uit Vlissingen en zo kwamen zij terug tot 13-11. DSO werd op tijd wakker en kreeg de laatste 13 minuten geen doelpunt meer tegen. Omdat Remco en Rubin nog wel scoorden, won DSO de wedstrijd met 16-11.

DSO 1 is de terechte kampioen geworden in deze poule. Onnodig puntverlies bij Stormvogels en Good Luck zijn de ploeg uiteindelijk niet fataal geworden. DSO staat sterk als team en daarmee onderscheidt het zich van andere ploegen. Supporters, invallers, heel DSO 2, sfeerteam: bedankt voor het afgelopen zaalseizoen. Zonder jullie was dit succes niet mogelijk geweest. Nu op naar het veld, want ook daar rest ons nog een mooie klus: handhaven in de tweede klasse.