DSO 1 geeft koploper partij en nieuwe shirts voor jeugdteams

17 januari 2011door Webmaster

DSO 1 speelde zaterdag tegen koploper DES. DSO 1 begon goed aan de wedstrijd en kwam met 1-0 voor.

DSO 1 kon de voorsprong lang behouden. DES kwam echter vlak voor de rust terug in de wedstrijd toen de stand 9-9 werd. De rust had de tegenstander uit Bleiswijk blijkbaar goed gedaan, want de ene na de andere bal vloog door de korf. In de eerste zes minuten van de tweede helft wist DES zes punten te scoren en DSO 1 was even het spoor bijster. De Bleiswijkers hadden duidelijk een paar tandjes bijgezet. Toen DSO 1 weer aan scoren toekwam was DES op het scorebord helaas al uit het zicht verdwenen. Een goede eerste helft moet derhalve toch enig vertrouwen kunnen geven aan de Klundertse korfballers van DSO 1.

DSO 2 speelde ook tegen DES zaterdag. DSO 2 begon goed en gaf de tegenstander weinig kans om in de wedstrijd te komen aan het begin van de wedstrijd. Na het eerste kwartier stokte de productie bij DSO 2 enigszins en DES kwam even gevaarlijk dichtbij tot 7-6. Gelukkig kon DSO 2 net voor het fluitsignaal nog twee keer juichen en was het gevaar geweken. Na de rust bleef DSO 2 geconcentreerd door korfballen en wist de score flink op te schroeven voor een prachtige overwinning.

DSO 1 en 2 moeten woensdag 19 januari een competitiewedstrijd spelen in De Nierveart. U bent om half acht van harte welkom op de tribune om de korfballers aan te moedigen!