DSO 1 degradeert ondanks overwinning

24 mei 2014door Webmaster

De laatste wedstrijd van dit seizoen was voor DSO 1 een cruciale. Er moest gewonnen worden van GKV en concurrenten ONDO en Dijkvogels moesten verliezen. Een prima wedstrijd van DSO leverde een verdiende overwinnig op, maar TOGO bleek niet in staat te stunten bij ONDO en ODO liet het afweten in Maasdijk. DSO 1 degradeert hierdoor naar de derde klasse.

Vanaf minuut 1 liet DSO zien dat het vandaag vol overtuiging de wedstrijd wilde winnen. Binnen 2 minuten stond het al 2-0 door 2 doelpunten van Remco. GKV kwam terug, maar Marieke scoorde de belangrijke 3-3. DSO liep vervolgens steeds verder weg en de veilige marge van 4 werd bereikt.

Ook in de tweede helft was GKV niet in staat dit gat te dichten. Met fysiek spel en veel overtredingen probeerden de bezoekers DSO nog van slag te brengen, maar dit lukte niet. Erik kwam nog het veld in voor Frank en kon ook nog wat minuten maken. Uiteindelijk won DSO de wedstrijd dikverdiend met 16-11.

Dit was helaas niet genoeg voor een beslissingswedstrijd. Toch kan DSO trots zijn op de 3 overwinningen op rij en moet vooral het goede gevoel worden meegenomen naar volgend seizoen. Dan met de steun van het publiek op naar het kampioenschap in derde klasse. Zowel op het veld als in de zaal speelt DSO derde klasse.

Supporters, bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Het is elke week genieten om te spelen voor zoveel supporters. Tijdens de afsluitende toernooien gaan we het seizoen mooi afsluiten en dan volgend jaar op jacht naar de titel.