DSO 1 aan de vooravond van het kampioenschap

28 april 2012door Webmaster

DSO 1 heeft nog maar één punt nodig om het kampioenschap binnen te halen. Vandaag speelde het team gelijk in Vlissingen. Bij winst had DSO zich al kampioen kunnen noemen. Vios uit Willemstad neemt de tweede plaats in in de poule.

DSO en VIOS komen elkaar al een aantal jaren tegen in de derde klasse. DSO pakte de meeste keren de winst, maar het is nooit te voorspellen hoe deze streekderby zal verlopen. Zaterdag 12 mei zullem deze twee teams elkaar opnieuw treffen op het korfbalveld in Klundert. Deze wedstrijd schept hoge verwachtingen omdat DSO nu kampioen kan worden. Als u een leuke pot korfbal wilt zien kom dan zeker naar de velden aan de Molenvliet! Voor de nodige aankleding wordt gezorgd bij deze kampioenswedstrijd. Er is al weken voorbereiding gaande.

Jeugdkamp
Aanstaand weekend gaat de jeugd van DSO op kamp naar Wintelré. Om deze reden zijn er geen wedstrijden ingepland. Het thema van het jeugdkamp is dit jaar: alle dagen feest. Dus elke dag wordt een ander soort feestje gevierd. Denk aan koninginnedag, Pasen, Kerst en Halloween. Met 48 deelnemers en 12 man leiding wordt dit het hoogtepunt van het korfbalseizoen!

Voor uitslagen en programma: klik op ‘competitie’

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy