corona regels

23 maart 2022door Webmaster
 
de corona regels zijn weg!
 
 
Beste leden,
 
Op 15 maart 2022 heeft het kabinet besloten om de maatregelen verder af te bouwen.
 
Op naar een vereniging zoals we die gewoon waren 2 jaar geleden. Een korfbalvereniging DSO die weer in volle glorie kan doen waarvoor we opgericht zijn. Verenigen met als basis het korfballen! 
 
Ik wil iedereen danken die de afgelopen tijd zijn/haar uiterste best heeft gedaan om de regels toe te passen die ons gegeven waren. Soms tegen het eigen gevoel, of dat van individuele leden in maar altijd denkend aan het groter geheel, de vereniging DSO Klundert! Alle werkgroepen hebben op verschillende manieren het hoofd geboden aan de uitdaging “hoe kan ik binnen de maatregelen toch nog doen waarvoor we staan en wat wij belangrijk vinden”. Dit geldt niet alleen voor het geven van trainingen, het organiseren van wedstrijden en activiteiten maar voor alles wat nodig was om leden op welke manier dan ook aan DSO verbonden te houden.
 
Een speciale dank wil ik richten aan de leden van de Corona commissie.  Er is in de hele geschiedenis van DSO nog nooit een commissie opgericht die als taak had maatregelen uit te werken met als doel om leden uit elkaar te houden. De groep leden bestaande uit Ria Verkijk, Corine Noordink en Eva Hogeslag heeft vaak tot op de letter van de maatregelen overleg gevoerd en altijd in het belang van de hele vereniging besluiten genomen. Wat een enorm respect heb ik voor jullie. Ik dank jullie voor de tomeloze inzet, tijd en energie die jullie in deze, soms ondankbare, taak gestoken hebben. En ik hoop dat de vereniging beseft wat jullie bijdrage is geweest de afgelopen twee jaar.
 
Ik kijk dan ook enorm uit naar de volle tribunes en velden de komende wedstrijden. En natuurlijk willen we de competitiewedstrijden winnen maar laten we niet vergeten ook te genieten van de vrijheid die normaal maar niet vanzelfsprekend is gebleken. Toen niet en nu weer niet. Want Oekraïners, waarvan veel kinderen, zijn massaal op de vlucht en ook in ons land komen steeds meer vluchtelingen aan. Met deze humanitaire ramp staan we allen weer voor de volgende uitdaging.
 

Ik kijk naar het verleden en leer, ik beleef nu en ik doe, ik kijk naar de toekomst en ik weet. Dat alles wat ik geleerd heb en nu doe die toekomst mede kan bepalen.

 
met vriendelijke groeten.
steven ten cate 
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy