Brabantcup 2012 gewonnen door KCR

28 december 2012door Webmaster

Het jaarlijkse Brabantcuptoernooi is dit jaar gewonnen door KCR uit Ridderkerk. Zij versloegen in de finale Oranje-Nassau uit Vlaardingen en daardoor wist de ploeg voor het tweede jaar op rij het toernooi te winnen. 

 

De trots van Klundert, DSO, moest genoegen nemen met de derde plaats. Deze werd behaald na de wedstrijd om die derde plaats tegen het verrassende VIOS. Het sfeerteam was ook weer aanwezig om DSO aan te moedigen. Het blijft een genot om onder die omstandigheden te mogen korfballen. In een knotsgekke wedstrijd met bizarre doelpunten van Jasper Kaijen en Sander Bijl werd het publiek verwend met leuk korfbalspel van beide ploegen. Dit is alvast een voorproefje voor 12 januari, want dan staat deze wedstrijd in competitieverband op het programma. 

Na afloop van het toernooi vond de prijsuitreiking plaats. DSO 1 besloot om een gedeelte van het gewonnen prijzengeld aan het sfeerteam te doneren, als dank voor hun activiteiten. De overige ploegen werden ook luid toegezongen en het was geweldig om te zien hoe goed de sfeer onderling was. Zowel binnen als buiten de lijnen ging iedereen respectvol en goed met elkaar om, van welke vereniging dan ook. Laten we daarom hopen dat er volgend jaar weer een toernooi komt. Niet in de laatste plaats omdat de afterparty opnieuw een groot succes bleek. 

Sfeerteam, supporters, spelers en organisatie, bedankt voor deze editie en tot volgend jaar!

 

Einduitslag:
1. KCR
2. Oranje Nassau
3. DSO
4. VIOS
5. Juliana
6. ADO
7. KC Dordrecht
8. ELKV

 

 

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy