Beachparty groot succes!

26 oktober 2003door Webmaster

Zaterdag 25 oktober 13.00 uur ‘s middags…. De eerste mensen verzamelen zich bij de kantine om de kantine voor te bereiden op de feestavond. Er zal een beach party gehouden gaan worden dus er moet veel gedaan worden wil de kantine op een strand lijken. Dankzij een aantal vrijwilligers is de klus snel geklaard en kunnen we om 16.00 uur weer naar huis.

Alles is versierd, de limonade voor de kinderen is klaar, de kachel wordt alvast wat hoger gezet… Om 18.30 uur zijn de eerste mensen alweer terug. De avond begint voor de jeugd om 19.00 uur met de diplomauitreiking. Marianne deed dit erg leuk en wist over elk team wel iets te vertellen. Daarna gaat Thijs een paar platen draaien en houden wij de kinderen bezig met spelletjes. Zo is er een danswedstrijd, die wordt gewonnen door Liza Endeman. Jessica Lodders is het best verkleed deze avond en ook worden er prijzen gewonnen met limbodansen, een spel met een hoed en een spel met ja en nee vragen.

Om 20.30 uur gaan de allerkleinsten naar huis en de wat oudere kinderen mogen tot 21.30 uur blijven. Vanaf 21.00 uur is iedereen vanaf de B’s welkom, maar er waren een heel stel A’s die al eerder kwamen. Dit vonden wij erg leuk. Om een uur of half 10 begint de kantine al goed vol te lopen. Bijna iedereen heeft zich verkleed. De meeste mensen hadden een Hawaii-blouse aan en een bloemenslinger om hun nek. Ook waren er erg veel zonnebrillen te vinden. Martijn Looy bleek de mooiste te hebben en kreeg een mooie prijs.

Het Flugelzoeken was een succes. Ik heb nog nooit zoveel mensen door de kantine op zoek zien gaan naar Flugel. Verder was er nog een wedstrijd wie de hoogste zandberg kon bouwen. De muziek was erg zomers gekozen. Uiteindelijk was het feest laat afgelopen en de meeste mensen waren erg enthousiast over het feest.

Maandagavond was de kantine om 19.00 weer open voor alle mensen die kwamen helpen met opruimen. Met een man of 15 was de klus binnen 2 uur geklaard. Ik denk dat we zeker terug kunnen kijken op een geslaagd feest en op naar het volgende (gala). Ik wil iedereen bedanken voor al zijn/haar hulp en zonder jullie was het nooit gelukt!!

Vrijdag 7 november is er weer een kaartavond, kom ook gezellig eens kijken. De laatste keer waren er rond de 50 mensen , hoe meer mensen hoe gezelliger. Vanaf 20.00 in de kantine van DSO…

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2003/beachparty{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy