Afmelden wedstrijden: bij wie en wanneer?

30 januari 2018door Webmaster

Een bruiloft, opendagen bezoeken, familieweekend. Er gebeuren naast het korfballen op zaterdag veel meer andere activiteiten waar we soms zelfs een wedstrijdje voor moeten opzeggen. Vaak zijn deze activiteiten al een paar weken van te voren bekend, maar soms gebeurt het ook wel eens dat je een paar dagen van te voren ziek wordt of een blessure krijgt tijdens de gym of tijden het buitenspelen. Dit weet je vaak iets minder lang vooraf, maar wordt wel eens uitgesteld: “…Misschien is hij/zij dan wel opgeknapt.” Op zich een logische gedachte, want we laten ons kind zijn/haar team niet graag in de steek. En kindlief is er zaterdag zelf ook graag bij. Maar lees nog even door:

“Bij wie meld jij je dan af?”

“Ik doe het altijd bij de coach. Als hij het weet, dan is het goed toch!?

“Oh echt? Onze coach bedankt me vaak voor het doorgeven, maar zegt altijd dat ik het ook altijd even bij het wedstrijdsecretariaat moet doorgeven.”

“Echt? Wedstrijdsecretariaat? Nog niet van gehoord. Waarom ook nog naar daarnaar?”

“Zij regelen in principe de wissels. Soms ondersteunt de trainer/coach wel eens en pakt het zelf op, maar altijd in overleg met het wedstrijdsecretariaat. Zij regelen namelijk ook met de bond als er wedstrijden uitgehaald moeten worden, als er een team niet compleet gemaakt kan worden.” 

“Oh joh. Bedankt, goed dat je het zegt”. Ik heb volgende week zaterdag een open dag met mijn dochter (B2); ze kan dan niet spelen. Ik heb de coach al geappt. Bij wie moet dat dan nog meer?

Even zoeken hoor. Ik heb het contact ergens in mijn telefoon staan. Hier is tie:

Naomi de Kruijff (D-, C- en B-teams)

Telefoon: 06 34 61 72 04

E-mail: ws_bcd@korfbal.net 

Thx! Sla hem ook meteen op! Ik zie trouwens dat Naomi alleen de D,C en B-teams doet? Nu is mijn zoontje pas aan het meetrainen en mag begin veld ook wedstrijden gaan korfballen in de F3. Echt leuk. Maar precies in het Paasweekend moet hij zijn tweede wedstrijd spelen en zijn we een weekend weg met familie. Moet ik dan ook Naomi mailen?

Leuk zeg inderdaad. Maar voor de E- en de F-teams moet je je afmelden bij Carola. Heb je haar nummer of zal ik die ook even sturen?

Die heb ik ook nog niet, dus graag 🙂

Oke.

Carola Eland (E- en F-teams)

Telefoon: 06 23 18 04 47

E-mail: ws_ef@korfbal.net 

Alsjeblieft!

Bedankt! Zal haar even appen. Tot zaterdag!

Joe, tot zaterdag!

Ja, zo denk ik dan dat het gaat als ouders onder elkaar. Vaak gaat het afmelden gewoon goed, maar het gebeurt nog te vaak dat het niet via de juiste weg gaat(bijvoorbeeld alleen bij de coaches afmelden of pas vrijdagmiddag). Dus vandaar nog even om het duidelijk te maken:

Wat is nu de juiste manier van afmelden? Inderdaad, via de coach én het wedstrijdsecretariaat. De bovenstaande e-mailadressen en telefoonnummers zijn ook op onze site te vinden: http://korfbal.net/index.php/contact/wedstrijdsecretariaten. Probeer ruim van te voren af te melden. Soms kan het niet anders, maar heeft uw kind bijvoorbeeld woensdag flink de griep gekregen en zaterdag een wedstrijd. Kunt u hem/haar beter meteen afmelden, in plaats van het tot vrijdag af te wachten. Dan heeft het wedstrijdsecretariaat in ieder geval genoeg tijd om mogelijk een vervanger te zoeken. 

Heeft u hier verder nog vragen over. Kunt u altijd met bovenstaande personen contact opnemen. 

Met vriendelijke groet,

namens de Jeugd Technische Commissie

Sjoerd van Bezooijen

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy