Verslag Pokercompetitie

14 december 2009door Webmaster

Afgelopen vrijdagavond vond de 4e pokeravond van de DSO Pokercompetitie plaats. Deze avond was er 1 nieuwe deelneemster, Miranda Michielsen. Door de afwezigheid van de NAC fans, waren er deze avond slechts 15 deelnemers. Hierdoor nam ik (Sandra) deze avond de leiding met hulp van Jasper voor 1 keer over en vandaar dus ook deze week een verslagje van mij.

Nadat de tafels en fiches waren klaargezet kon de pokeravond beginnen. Voor Marcel Michielsen eindigde deze (poker)avond al zeer snel en moet hij om 9 uur als eerste de tafel verlaten. Het was ook aan deze tafel waar de spelers het snelst afvielen. Achtereenvolgens vielen Luuk, Kelly, Marcel V, Stefanie uit. Hierdoor kwam er al vrij snel een finaletafel waaraan de vrouwen goed vertegenwoordigd waren. Het was dan ook Mandy die Robert uitschakelde en hierdoor haar stack flink wist uit te bouwen.

Ook Miranda wist te winnen van Patrick met haar 44 tegenover een KB van Patrick. Hierna kon ik mijn stack goed uitbouwen door te winnen van Marcel Bongers, die vervolgens door Rubin werd uitgeschakeld. Ben deed ook deze 4e avond weer goed mee en wist als 5e te eindigen. Hierdoor staat hij sterk bovenaan in de competitie. Jeroen heeft het nog lang volgehouden met zijn kleine stack maar moest toch als 4e het veld verlaten door een verlies tegenover Rubin.

Na deze grote winst voor Rubin was het Mandy die tot ergernis van Rubin met haar paartje 2en Rubin wegspeelde. Hierdoor werd de heads up gevormd door Mandy en mijzelf. Helaas kon ik met mijn veel kleinere stack niet op tegen de inmiddels zeer grote stack van Mandy. Hierdoor was zij de winnares van deze avond.

Er zijn in totaal 10 competitieavonden, waarvan de beste 8 resultaten meetellen in het eindklassement. Als je 9 of 10 avonden aanwezig bent, tellen je 8 beste resultaten.

Sandra

PS.
De volgende DSO Pokeravond is een speciale kerstpokeravond. Dus neem je broer, zus, vriend, vriendin, man of vrouw mee om gezellig mee te doen! De kerst poker- en klaverjasavond vindt plaats a.s. vrijdag 18 december. Graag tot dan!

Untitled-1.gif

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy