Verslag Paaspokertoernooi en pokercompetitie 2009-2010

16 april 2010door Webmaster

Vrijdagavond 2 april was er weer een paasklaverjas- en paaspokeravond in de kantine van DSO.  Zoals elk jaar was de kantine weer goed gevuld. Voor het pokeren waren er deze avond 20 mensen gekomen om met de fiches te schuiven.

Paaspokeren2010.gif

Rubin had de ‘eer’ om het toernooi als eerste te verlaten. Rubin, niet te verwarren met Ruben. Ruben had ook goed gekund natuurlijk, maar hij hield het net wat langer vol en hij eindigde 18e. Opvallend was dat er vanavond geen enkele Marcel aanwezig was. Daar waar in de competitie altijd een Marcel aanwezig was, was het voor het eerst dat er geen Marcel in de kantine te vinden was. Sharon was daarentegen wel aanwezig en zij liet zien van wie Marcel V. het pokeren geleerd heeft. Sharon eindigde als 7e. De top 3 bestond uit alleen maar mannen. Net als in de competitie eindigde Rob als 3e. Het waren Jasper en Wim die heads-up kwamen te zitten. Uiteindelijk was het Wim die de beste handen bleek te hebben en hij mocht zich, verdiend, de winnaar noemen van het paaspokertoernooi. De prijzen werden verdeeld en dankzij Rom mochten alle deelnemers en deelneemsters een lekker chocolade paashaas mee naar huis nemen.

Pokercompetie 2009-2010
Daar waar we vorig jaren nog 1 keer in de 4 weken een pokeravond hadden, besloten we het seizoen 2009-2010, gelijk aan de klaverjassers, ook elke 2 weken bij elkaar te komen om te pokeren. Dit bleek een succes want gemiddeld waren er 19 mensen aanwezig per competitieavond.

Al snel werd duidelijk dat Ben voor de prijzen zou gaan dit seizoen. Een aantal weken stond hij op 1. Helaas voor hem kon hij dit niet volhouden en werd hij ingehaald door Sandra. Sandra bleek uiteindelijk de winnares van de competitie. Tight spelen, discipline, de juiste momenten kiezen om all-in te gaan en de wil om elke avond te komen, hebben ervoor gezorgd dat het niet meer dan terecht was dat Sandra 1e eindigde. Doordat de achtervolgers van Ben niet voldoende punten meer wisten te halen de laatste 2 pokercompetitieavonden eindigde hij 2e. Hetzelfde gold voor Rob en hij maakte dan ook het podium vol en werd 3e.

Het was een leuke, soms spannende, maar vooral een gezellige pokercompetitie. Dank gaat uit naar Arjan die altijd trouw aanwezig is om te helpen. Uiteraard ook Rom bedankt voor het regelen van de prijzen.

Wellicht tot volgende pokerseizoen.

Anton

Pokeroverzicht_2010.gif

Pokeren_statistiek_2010.gif

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy