Pokeruitslagen 25 november 2011

28 november 2011door Webmaster
Poker Afgelopen vrijdag is er weer gepokerd. Het was erg leuk om te zien, dat er veel animo voor was. De 23 Pokeraars werden verdeeld over 2 tafels. Al gelijk bij de eerste hand was het raak. Edwin, Frank en Anton gingen gelijk all-in waarbij Ed de beste combinaties kon maken en dus zich gelijk verdriedubbelde. Vanaf dat moment ging het redelijk snel, mensen gingen vrij snel all-in maar verloren soms net niet al hun chips, waardoor het dus nog wel een tijdje duurde voor dat er een finale tafel kon worden gemaakt.

Uit eindelijk waren en nog maar 9 mannen over omdat Sharon en Bianca tegelijk vlak voor het behalen van de finale tafel eruit gingen.
Er werd vrij rustig gespeeld, vooral door Jasper die met de kleinste stack begon, toch nog 5 mensen voor zich eruit heeft zien gaan.
Uit eindelijk waren er nog maar 3 spelers over, namelijk Rob, Paul en Luuk Verkijk. Zij mochten om de bonuspunten gaan spelen.
Luuk Verkijk had al een achterstand op de andere 2 en kon dit ook niet meer goed maken.

Rob en Paul kwamen heads-up tegen over elkaar te zitten. uiteindelijk was het Rob die over de beste hand en de meeste fiches de avond mocht afsluiten als winnaar.

Na deze avond hebben we niet 1 maar 2 koplopers gekregen!
Pim van der Vliet en Rob den Hollander staan beide boven aan met 41 punten.

Groetjes Luuk van Oers

pokeruitslagen-t-m-25-11

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy