Ivey wint eerste DSO Home Quiz

18 april 2020door Webmaster

Wat was het een succes, de allereerste DSO Home Quiz! Met meer dan 110 teams en ongeveer 150 deelnemers zaten vele DSO-ers en zelfs enkele gasten van buiten onze vereniging er helemaal klaar voor om, gewapend met smartphone, tablet of computer de Home Quiz van DSO te spelen. Presentatoren Jasper en Erik praatten soepel de nodige uurtjes aan elkaar en waren ondertussen natuurlijk zeer benieuwd naar de online reacties. Want ook dat was mogelijk! Via de Livechat kon iedereen reageren en daar spatte het fanatisme en soms de nodige frustratie vanaf! Op wat kleine dingetjes na was het een enorm succes. Bij de muziekronde was de tijd om te antwoorden wat lang waardoor het in theorie zelfs mogelijk was de antwoorden op te zoeken via Google. Maar sportief als wij zijn, heeft natuurlijk niemand dat gedaan… Gelukkig waren de vragen dusdanig gevarieerd dat het nodige gokwerk en geluk echt wel nodig was. 

Na 10 spannende rondes en de nodige drankpauzes wist team Ivey vlak voor het einde onze gasten van Triade te passeren in de stand en zij mogen zich de trotse winnaars noemen van de allereerste DSO Home Quiz. Gefeliciteerd!

Het was ontzettend leuk om te doen, iedereen had het erg naar zijn zin getuige de vele foto’s en het is absoluut voor herhaling vatbaar. Wie weet!

Nogmaals dank aan de geweldige organisatoren, Erik en Jasper. Geweldig gedaan mannen!

{phocadownload view=file|id=119|target=s}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy