DSO goes to the movies!

13 januari 2019door Webmaster

Afgelopen zaterdag was er weer eens een gezellig feestje bij DSO met als thema the movies.

Na 2 activiteiten te hebben moeten cancelen wegens te weinig animo, waren wij als NAC toch wel wat gespannen of er wel voldoende aanmeldingen zouden zijn om het feest te kunnen laten doorgaan. Dit bleek gelukkig het geval en hebben wij als NAC zijnde ons best gedaan om er een leuke avond van te maken. De aankleding van de kantine in het thema en een echte popcorn machine, nacho’s en lekkere hapjes. En een movie-quiz met als prijs een echte Oscar. Deze staat nu op het nachtkastje van ene meneer Jeremy.

Maar deze avond zou niet zo leuk en gezellig zijn geweest zonder iedereen die aanwezig was. Een aantal DSO-ers hadden hun best gedaan om zich te verkleden als een ware filmheld.  Frank zorgde ervoor dat de muziek goed aansloot op de sfeer, bedankt daarvoor Frank!

Fijn dat ook de bardienst was geregeld, ook aan jullie dank!

Een geslaagde avond dus!

We horen regelmatig dat er DSO-ers zijn die ideeën hebben voor een activiteit, dat vinden wij erg prettig zodat we daarop in kunnen spelen. Dus heb je een leuk idee, laat het aan ons als NAC zijnde weten en dan kunnen we daarmee aan de slag!

De volgende activiteit is de bingo op 8 februari! Hopelijk zien we jullie dan!

Groetjes

Het NAC-team

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy