Koppelschieten wederom groot succes!

13 juni 2016door Webmaster

Wat een fantastische dag hebben we weer achter de rug. Ieder jaar weer is het spannend of het toernooi wel goed gaat verlopen en ieder jaar weer blijkt dat dat het geval is! Met maar liefst 168 deelnemers en veel publiek was het heel de dag lekker druk bij de club en ik kan met trots terugkijken op een geslaagd toernooi! Dit jaar waren er helaas niet heel veel deelnemers in de categorie f/kangoeroes, maar de koppels die meededen hadden het erg naar hun zin. Noodgedwongen moesten deze koppels een halve competitie spelen, maar achteraf bleek dit een goede keuze. Tijdens de finale waren de overige koppels vrij en keek iedereen hoe Elin en Lieke uiteindelijk de wisselbeker in ontvangst mochten nemen! 

Bij de D/E jeugd waren er 2 poules, waarvan de nummers 1 en 2 door zouden gaan naar de halve finale. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Noortje en Siep. 

Bij de B/C jeugd was er maar 1 poule, waarvan er 4 koppels doorgingen naar de halve finale. Lotte en Daan bleken in de finale het sterkste koppel en mogen de wisselbeker een jaar lang een mooi plekje geven.

Bij de senioren ging de finale tussen Rob & Sander en Paul & Remco. Ook dit jaar bleken Rob & Sander het sterkste koppel, waardoor ze wederom de wisselbeker in ontvangst mochten nemen. 

Tot slot wil ik Benjamin, Corine, Winnie, Annalies, Natascha, Pim, de tellers bij de F-jeugd, het barpersoneel en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Ik heb genoten van deze dag en mijn handen jeuken alweer om het toernooi voor volgend jaar nog grootser te gaan organiseren!

De foto’s kun je hier vinden: https://plus.google.com/+dsokorfbal/posts/Q21h82uiKAf

Sportieve groeten en tot ziens op de braderie,

Frank Posthumus 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy