Koppelschieten 2017: het was geweldig!

12 juni 2017door Webmaster

Afgelopen zaterdag hebben we een fantastische dag gehad bij DSO tijdens het koppelschiettoernooi. Met maar liefst 170 deelnemers, prachtig weer en spannende wedstrijden was het een hele leuke afsluiting van het seizoen!

Net als vorig jaar speelden de jongste deelnemers een halve competitie en in de finale rond half 1 stonden Elin & Lieke tegen Britt & Fleur. Elin & Lieke wonnen de finale, net als vorig jaar. Een hele knappe prestatie, goed gedaan!!

Bij de D/E stonden Jordy & Lisanne in de finale tegen Bart & Cas. Na een spannende wedstrijd wonnen Jordy & Lisanne uiteindelijk. Complimenten voor beide koppels, er werd lekker veel gescoord en het was een leuke finale om naar te kijken! 

In de categorie B/C stonden Daan & Lotte tegenover Lisan & Rachel in de finale. Daan & Lotte gingen er opnieuw met de beker vandoor na een doelpuntrijke finale. Genoeg talent te zien in deze categorie, dat beloofd wat voor de komende jaren! 

Bij de senioren stonden niet geheel verrassend Rob, Sander en Remco weer in de finale. Dit jaar probeerde Remco samen met Marieke het onaantastbare koppel Rob & Sander te verslaan, maar dat lukte niet. Door de 3e winst op rij van Rob & Sander mogen zij de wisselbeker houden. Een hele knappe prestatie!

Zoals gezegd was het een geweldige dag voor DSO. Het nieuwe experiment, poules indelen d.m.v. loting, werd gelukkig door de meeste deelnemers als positief ervaren. De dag verliep vlekkeloos en kan natuurlijk niet zonder de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Ik wil dan ook het barpersoneel, Johan & Annelies, Corine, Jolanda, alle tellers bij de kinderen en alle anderen die hebben meegeholpen ontzettend bedanken. 

De foto’s van deze dag zijn terug te vinden op de Facebook-pagina van Jolanda Schreuders. Mocht je een kopie of een afdruk willen, kun je dat onder de betreffende foto aangeven. De link naar de foto’s: https://www.facebook.com/Jojos-fotos-829035480524146/ 

Voor mij was het mijn laatste activiteit als lid van de NAC. Ik heb hele leuke jaren gekend met een hele gezellige groep en daar wil ik jullie allemaal voor bedanken. Ik vond het ontzettend gaaf om ieder jaar weer verschillende activiteiten te organiseren en ik ben er van overtuigd dat jullie de komende jaren DSO blijven trakteren op leuke evenementen. 

Ik wens iedereen een sportieve zomer toe en tot volgend jaar!

Frank Posthumus

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy