Klaverjascompetitie afgerond tijdens gezellige kaart en pokeravond

25 april 2008door Webmaster

Op vrijdagavond, 25 april 2008 vond de laatste competitieavond plaats van het Klaverjassen en verder waren ook een flink aantal pokeraars aanwezig. Na enig uitstel is op 25 april toch de laatste competitieavond voor het klaverjassen gespeeld. Samen met de Pokeraars altijd weer gezellig druk. Dit was de avond voor de beslissingen, want er kon echt nog wel wat gebeuren met de top 3. En voor wie niet zo fanatiek bezig is, blijft het altijd weer een avondje gezelligheid.

We zagen het gelijk al: Vol spanning en zeer nerveus kwamen Peter en Peter de kantine binnen.Bang als ze waren van hun troon gestoten te worden. Maar ja als ware fanatiekelingen waren ze dan ook alle avionden geweest. Het is echt maar goed dat Johan , Ad K en Ad v Es niet elke avond geweest waren anders hadden ze wel andere gepiept. De gemiddeldes van Johan waren erg veelbelovend en hij maakte het dan ook gelijk waar op de laatste avond. De eerste plaats met maar liefst 5480 punten.

Er was er één die zijn zenuwen ook goed onder controle had en die dankzij Jannie een schitterend totaal haalde en dat was ikzelf. Ja ik hou natuurlijk de punten bij en dan is het altijd makkelijker… Maar alle gekheid op een stokje. Het werd door al deze hoge punten nog best spannend en een gedrang in de top 6. Peter Keller eindigde verdiend op de 1e plaats en Rom Keller ging nog net Peter Zwaan voorbij. Cor Ardon kon zijn goede eindklassering van vorig jaar niet continueren, maar had toch nog een leuke troostprijs. Nou, het was best een lang seizoen en we waren blij dat de pokeraars er bij waren.

De darters hebben we alleen in het begin van de competitie gezien. We zullen zien hoe we dit volgend jaar op gaan zetten. Ik wil toch nog een ieder bedanken voor zijn gezellige aanwezigheid en trouw afmelden. Ook de mensen die altijd maar weer de drankjes en hapjes verzorgden, dankjewel. Ook Corine, Anika en Roeland voor het nodige regelwerk qua prijzen etc…

De uitslagen bij de Pokeraars waren :
1e Wim Crezee
2e Robert van de Werken
3e Quirine Plaizier

Opvallend detail deze avond was Arjan de Vos, die er heel erg snel uitlag.

Tot volgend jaar,
HOUDOE Rom Keller

{oziogallery 268}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy