Nieuws van de NAC: BELANGRIJK!!!

28 mei 2013door Webmaster

Hallo allemaal. De competitie nadert zijn einde, maar dat betekent niet dat we al helemaal klaar zijn. Traditioneel sluiten we het seizoen af met het familietoernooi en het koppelschiettoernooi. Omdat er toch nog wat onduidelijkheden zijn, hieronder even wat belangrijke info.


Zaterdag 8 juni omstreeks 10.30 uur start het jaarlijkse familietoernooi. We horen in de wandelgangen al veel enthousiasme, maar de opgaves laten nog op zich wachten. Vergeet niet dat de opgave voor komende zaterdag (1 juni) moet zijn ingeleverd. Dit kan donderdag aanstaande bij Frank Posthumus of op alle andere dagen in de brievenbus bij Annalies Vermeulen, van Gaasbeekstraat 8.
Als je team meedoet met het toernooi, vergeet dan niet onderstaande gegevens te vermelden bij de opgave:
– Naam team
– Kleur en samenstelling tenue
– Aantal korfballers
– Contactpersoon met telefoonnummer
– Deelnemer(s) die eventueel wedstrijd(en) wil(len) fluiten

Zoals de onderste regel al suggereert, zijn wij nog dringend op zoek naar mensen die een wedstrijdje willen fluiten. Hoe meer scheidsrechters we hebben, hoe minder je wordt ingedeeld. Mochten we te weinig scheidsrechters hebben, zullen wij genoodzaakt zijn zelf mensen uit teams te gaan aanwijzen en dat lijkt me alles behalve ideaal. Meld je daarom nu aan als scheidsrechter en help DSO er een mooie dag van te maken.
Deelname aan het familietoernooi is zoals elk jaar gratis!!

15 juni koppelschiettoernooi

Een week later, op zaterdag 15 juni, is het weer tijd voor het jaarlijkse koppelschiettoernooi. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, maar mocht je je nog niet hebben opgegeven, dit kan tot uiterlijk 8 juni (familietoernooi). Opgeven voor dit toernooi kan alleen bij Annalies Vermeulen en als je je inschrijft dien je gelijk te betalen. Onbetaalde inschrijvingen worden niet geaccepteerd. Gooi dus niet zomaar je inschrijfformulier bij Annalies naar binnen, maar zorg dat je gelijk betaald!! Dit omdat het anders voor ons niet bij te houden is.

Deelname voor de jeugd tot en met de B’s is gratis en deelname aan de BBQ kost voor de jeugd 6,50 euro.
Deelname voor de senioren kost 2 euro en de deelname aan de BBQ voor de senioren kost 13 euro.

Wij zijn voor het dubbelschiettoernooi nog op zoek naar mensen die tijdens deze dag een paar wedstrijdjes de stand bij willen houden bij de F-jeugd. Ook hier geldt, hoe meer mensen helpen, hoe soepeler het toernooi zal verlopen. Bewijs uw kind of uw kennis een goede dienst en kom deze dag helpen! Opgeven voor het tellen bij de F-jeugd kan bij Jessica den Bakker, dinsdag 4 juni aanwezig bij het mixtoernooi van de F-jes of via frankposthumus91@gmail.com. Vermeldt even duidelijk tussen welke tijden je zou willen helpen.

Tot slot nog een mededeling voor de kangoeroes. Deze groep kinderen mag ook al deelnemen aan het toernooi. Er is geen apart toernooi voor de kangoeroes, dus zij zullen worden ingedeeld bij de F-jes. Dus mochten er enthousiaste kangoeroes zijn, ook jullie zijn van harte welkom op dit toernooi.

Opgeven voor beide toernooien kan dus bij Annalies Vermeulen, van Gaasbeekstraat 8. De inschrijfformulieren van beide toernooien bevinden zich op de website en in de DSO-Flits.

Ik hoop u bij dezen voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben kunt u met mij contact opnemen via frankposthumus91@gmail.com.

Tot ziens op zaterdag 8 en zaterdag 15 juni!

Namens de NAC,
Frank Posthumus

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy