Hallo allemaal.
Het seizoen zit er bijna op en het is dus weer tijd voor de jaarlijkse toernooien. Hieronder wat extra informatie over beide toernooien en ook nog even wat nieuws over de playbackshow.

Playbackshow
De acts van de playbackshow van dit jaar zijn weer gefilmd. Marcel Michielsen heeft de filmpjes gemonteerd en eind deze week zal ik een bericht plaatsen waar de links naar de filmpjes in staan. Mocht je nou echt niet willen dat je op youtube verschijnt, stuur me dan even een berichtje. Let wel, de filmpjes zijn alleen te vinden via de link op onze site en dus niet als je zoekt op youtube.

Koppelschieten
De eerst volgende activiteit is dus het koppelschiettoernooi. De eerste inschrijfformulieren zijn inmiddels ingeleverd, maar wij hopen natuurlijk op veel meer deelnemers. Vanavond geven wij alle kinderen tot en met de B1 een inschrijfformulier mee. De junioren en senioren kunnen het formulieren pakken bij de bar of downloaden. Er is vorige week naar alle leden een mail gestuurd met het inschrijfformulier. 

Ik wil iedereen vragen zich zo snel mogelijk op te geven en niet tot het laatste moment te wachten. Dit maakt het voor ons mogelijk een hoop zaken al wat eerder af te handelen. Alvast dank hiervoor. 

Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij Annalies Vermeulen, van Gaasbeekstraat 8. Deelname voor kinderen tot en met de B is gratis, senioren betalen 2 euro per persoon.  

Natuurlijk zijn er voor dit toernooi ook heel veel vrijwilligers nodig. Barpersoneel, tellers voor de f-jeugd, materiaal klaarzetten en opruimen, uitslagenverwerkers: alles is nodig! Mocht je jezelf aan willen bieden, meld je dan even bij mij.

Mochten er vragen zijn over het koppelschietternooi hoor ik het graag. 

Familietoernooi
Zaterdag 28 juni is tijd voor de laatste activiteit van dit korfbalseizoen, het familietoernooi. Meer informatie over dit toernooi zal spoedig volgen. 

Namens de NAC,

Frank Posthumus
Coordinator DSO Koppelschiettoernooi 2014. 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy