Verslag jeugdbingo 2003

18 mei 2003door Webmaster

Hallo allemaal. Vrijdag 16 mei was de bingo bij de jeugd. De kantine zat goed vol en de kinderen hadden ook al bij de prijzen gekeken om te kijken of er wat leuks bij zat. Als eerste werd er nog een prijs uitgereikt aan Big en Betsie. Zij hadden met de playbackshow meegedaan en de aanmoedi-gingsprijs gewonnen, de Jolly-award. Zij kwamen nog een keer voor ons optreden en deden dat erg goed!

Daarna kon de bingo beginnen. Johan Hollemans las de nummers voor die Martijn Looy had gedraaid. Al snel viel de eerste bingo en werd er gecontroleerd of het geen valse was. Martijn Looy deed ook af en toe een ronde mee met de bingo en die had natuurlijk wel een valse bingo. Hij moest een liedje zingen en dat deed hij over Feijenoord. De meeste kinderen waren het hier niet mee eens en probeerden nog boven Martijn uit te komen met hun gejoel.

Na een paar rondes was het even pauze. De kinderen konden even wat lekkers aan de bar halen. Er waren rond de 45 kinderen, maar dat ze allemaal chips wilden hebben hadden wij ook niet verwacht. Jaap heeft dozen met chips verkocht, we konden het niet meer bijhouden. Wat bleek achteraf, hoorde ik van een paar ouders, er zitten beyblades in de zakjes. De kinderen sparen die en de moeders kregen het zakje chips.

Na de pauze hadden we nog een paar rondes en als laatste hadden we 2 grote rondes. Deze prijzen waren erg mooi. Na een spannende ronde waren alle prijzen op. De kinderen kregen nog een lolly en gingen daarna huiswaarts.

Het was een erg gezellige avond en Jaap, bedankt voor het helpen!

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2003/jeugdbingo{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy