Ook Homequiz 2 een succes!

29 juni 2020door Webmaster

Ondanks de versoepelingen die langzaam aan beginnen te komen, konden we het niet laten een derde online activiteit te organiseren. Na een zeer geslaagde Bingo, wilden mensen toch wel graag revanche kunnen nemen op de eerste Homequiz die werd gewonnen door ‘Ivey’. Een kans die wij de mensen dan ook graag wilden geven. Na een paar avonden internet afstruinen voor 100 nieuwe vragen, een middagje testen op ongeveer elk denkbaar apparaat waar de quiz op gespeeld kan worden en 3 laptops verder om de quiz en livestream überhaupt in de lucht te krijgen, gingen we vrijdag 26 juni om 19:30 uur weer live.

Lotte, Hilbert en Erik waren de presentatoren tijdens de quiz deze avond. Na een korte uitleg waar en hoe mensen mee konden doen, over de 20 vragen per ronde en wanneer de nodige drink pauzes zouden zijn logden de deelnemers langzaam in. Met uiteindelijk 73 ingelogde deelnemers/teams waren er weer genoeg kanshebbers om het een spannende avond te maken. Toen om 20:00 uur de eerste vraag voorbij kwam was nog niet iedereen even scherp, want de eerste paar vragen werden nog door de nodige deelnemers gemist. Helaas kwam dit soms ook door het wegvallen van verbindingen bij de mensen thuis. Maar het mocht de pret niet drukken. Na vragen als: hoeveel M&M’s zitten er gemiddeld in een zak? Hoe lang duren de Harry Potter films bij elkaar opgeteld? En wie verliet als eerste de Spice Girls? bleek het een nek aan nek race te worden. Met nog 1 vraag te gaan konden alleen Patrick en ‘Liv’ nog winnen. Uiteindelijk was Patrick de zeer verdiende winnaar en wat het misschien wel extra knap maakt was dat ze de livestream niet konden volgen, waardoor het maar een gok bleef wanneer de pauzes afgelopen zouden zijn. Nogmaals gefeliciteerd en jullie prijs zal snel jullie kant op komen!

Iedereen weer bedankt voor het meespelen en de leuke reacties! Wij hebben in ieder geval weer genoten. Hopelijk kunnen we snel weer een live activiteit houden in plaats vanaf achter onze schermen thuis. Tot ziens!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy