Belangrijk nieuws vanuit de kampwerkgroep!

12 februari 2016door Webmaster

Op het moment van schrijven is het nog 77 nachtjes slapen en dan gaan we weer met een volle bus vol enthousiaste kids richting Loon op Zand voor een te gek kamp!! En zin dat we er al in hebben, joh!!
Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en het kamp krijgt al steeds meer vorm. En we willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal dingetjes.

Jawel, onze eigen Facebookpagina!
Sinds kort zijn we te vinden op Facebook! Wellicht heb jij of je ouders de pagina al geliked en gedeeld? Zo niet, dan natuurlijk snel doen! Wij houden iedereen via onze pagina op de hoogte over onze voorbereidingen, nieuwtjes, foto’s, filmpjes, onthullingen over het thema, enz. Dus twijfel niet langer en ga naar Facebook en zoek, like en deel DSO Jeugdkamp!

Onthulling kampthema
Zoals jullie van ons gewend zijn onthullen we het kampthema altijd tijdens de jeugdplaybackshow. Wij merken dat veel kinderen wachten met opgeven totdat het thema bekend is. Super leuk en spannend natuurlijk, alleen zal dat dit jaar ietsjes anders gaan. De playbackshows verschuiven namelijk, waardoor deze zijn nadat de uiterste inschrijfdatum verstreken is. Daarom zullen wij het kampthema als volgt gaan bekendmaken …tromgeroffel…
Tijdens “Wie is de Mol” voor de C’s, B’s en de A’s komen wij langs en zullen wij via onze digitale kanalen laten zien wat het thema wordt! Schrijf dus 4 maart maar vast op!
Omdat de D’s en de E’s die avond niet bij DSO zijn en we wel graag willen dat ook zij achter het thema komen, hebben we ook voor jullie wat bedacht! Kom allemaal naar de bingo, want ook daar zijn we aanwezig! Inschrijven kan je doen tijdens deze avonden, maar natuurlijk ook nu al!
Dus… Vrijdag 4 maart zal de officiële bekendmaking van het thema zijn. Houd dus Facebook, YouTube, Twitter, www.korfbal.net goed in de gaten of kom naar de DSO kantine!

Nieuwe kampstaf
Dit jaar heeft de werkgroep een flinke make-over gekregen. Een aantal stafleden zijn gestopt en daarvoor hebben we speciaal voor jullie een stel zeer geschikte opvolgers voor gevonden! En zij stellen zich graag aan jullie voor. Lees de “Op zijn kamps”-stukjes maar eens terug!

Geef je snel op!!
De uiterste opgeefdatum is 26 maart 2016. Dat betekent dat je nog een maandje de tijd hebt om jezelf, je vriend of vriendin, al je teamgenoten of wie er ook mee mogen op kamp op te geven!! Nog nooit mee geweest? Praat er dan over met je vriendjes die wel eerder op kamp zijn geweest. Je zult er achter komen dat kamp het aller, aller, aller, allervetst is van heel DSO!!! Dus twijfel niet langer, haal je ouders over en ga mee!!!
Inschrijfformulier kwijt? Geeft ook helemaal niets! Op Facebook staat hij voor je! Of spreek iemand van de werkgroep aan, want dan regelen we het alsnog voor je!

Wij zien jullie aanmeldingen heel graag verschijnen!!

Tot kamp!
Rosemarie, Angelique, Tamara, Rob, Luuk, Sjoerd, Tessie, Tessy, Martiena, Mandy, Daphne, Miranda, Anton, Jeroen en Jasper

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy