Training Leon Simons goed bezocht

10 maart 2005door Webmaster

Er zullen aanstaand weekend weinig tegendoelpunten vallen bij de wedstrijden van DSO, want een grote groep trainers en spelers weet sinds woensdagavond precies hoe je de tegenstander kan uitschakelen door goed te verdedigen.

Door de jeugdTC was international Leon Simons uitgenodigd om een training te verzorgen, waarbij de jeugdtrainers hun kennis over het training geven konden uitbreiden. Het onderwerp van deze avond was verdedigen.

Zowel voor de trainers als voor de spelers was het een leerzame avond. Besproken werd onder andere de beste verdedighouding, welke voet moet voor, hoe scherm je het pad af van je tegenstander. Na een duidelijke instructie van Leon, waarbij ook actieve inbreng van de trainers verwacht werd, werd er geoefend in kleine groepjes. De oefeningen begonnen eenvoudig, maar de verdedigers werden in de loop van de training steeds meer onder druk gezet.

Ook is het altijd leuk als Leon een paar mensen uitnodigd om hem te verdedigen. Dit leverde komische momenten op, misschien wel wat frustrerend voor degene die op dat moment staat te verdedigen.

Op 18 mei om 19.00 uur zal de volgende bijeenkomst met Leon Simons zijn. Alle aanwezigen zijn dan weer van harte uitgenodigd. Het team dat dan buiten getraind wordt is het C1.

{gallery}/algemeen/2005/training_leonsimons_maart{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy