Geweldige Dropping!!

14 oktober 2006door Webmaster

Welke groep presteert het om precies de andere kant op te gaan? Eindelijk was het moment daar. De droppping was in aantocht.

Na ongeveer een uur in “Vaeders hoefke” te hebben gewacht werden we gedropt ergens in de bushbush van Huijbergen en omstreken. Plan bedacht en op pad, door het militair oefenterrein mochten we niet, dus dan de heide maar op. Na een paar uur lopen zagen we licht… het licht van Kalmthout en een plattegrond: OEPSIE. Heel gezellig hoor in Belgie, leuke mensen, maar wel 20 kilometer van Huijbergen vandaan om 0.05 uur ‘s nachts.

Onze teamgeest bracht ons uiteindelijk richting Roosendaal en toen werden we gebeld….. “waar zijn jullie?” “Zo das niet echt in de buurt.” Toen heeft de leiding besloten ons op te komen halen, anders waren we om 4.00 nog niet terug geweest.

Bedankt voor deze leuke dropping, het was erg gaaf!

Marc, Rubin, Frank, Mandy, Quirine, Irene en Corrie.


Hieronder een verslagje van groep 2…

Gisteren/vandaag was het weer zover, we hadden dropping… Met een record aantal deelnemers vertrokken we richting Huijbergen. Nadat Cor Dalemans er op de grote weg al een soort van dropping wilde maken en er een aantal dus de afslag misten en bijna naar Zeeland reden, was uiteindelijk toch iedereen op de plaats van bestemming.

Om de beurt werden de groepen gedropt door Wim. Die kant op is Huijbergen ….. Nou dat lieten wij ons geen twee keer zeggen : wij gingen dus mooi de andere kant op he. Bovendien had ik een nieuwe camera op mijn telefoon en wilde ik wel wat leuke plaatjes schieten in Belgie. Benjamin had ervoor gezorgd dat we onderweg nog wat leuks te lezen hadden. Nadat de mannen voor wat bioscopen hadden geposeerd en we ook nog een leuke lingeriezaak tegen kwamen in Putte, gingen we toch op zoek naar dat ene bord : Belgie…. Nadat we daar een foto hadden gemaakt, besloten we maar weer terug te lopen naar Nederland en ergens de bossen maar weer in te duiken.

Luuk kwam inmiddels nog een Hummer tegen en wilde daar uiteraard mee op de foto. Alleen op mijn foto lijkt het op een oud Fordje ofzo?!?! In Belgie is nog wel Daphne geblesseerd door een uitdeeldoos snoep, helaas hebben we haar een uurtje of anderhalf later moeten laten ophalen door Wim. Wisten jullie trouwens dat ze in die grensgebieden ontzettend veel grote tv’s hebben??? Wij hebben vanaf straat naar de herhaling van RTL Boulevard gekeken en ook de Lama’s waren haarscherp te zien.

Eenmaal terug in Nederland hebben we toch maar de weg gevolgd, we stuitten elke keer op bordjes met militair oefenterrein en dachten toch echt dat we daar niet mochten komen… Achteraf bleek iedereen juist WEL op dat terrein rond te lopen, maar ja. Aangezien wij ook een tijdje voorliepen op de tweede helft van ons groepje, besloten we daar maar even op te wachten op een bankje. Nou, we hadden het krantje al drie keer gelezen toen ze eindelijk in beeld kwamen. Wij hebben ze dus uiteindelijk achter ons gelaten, want het niveau “Toppertje” en “Sta op” was toch iets te hoog gegrepen voor ons. Deze jongeren waren schijnbaar ook op een DSO kamp mee geweest???? Nee gaf ons maar dat vage gebonk wat uit Joukes telefoon kwam…

Wij waren om 01.50 binnen en kregen toen nog lekker een bak soep met brood.Een half uur tot drie kwartier na ons volgden de overige mensen die nog rondzwierven. Ach ja uiteindelijk zijn bijna alle groepen opgehaald, behalve wij….

Het was weer een leuke avond/nacht en ik wil Wim en Anton ontzettend bedanken voor de gedane moeite !!!!!!!!!!!!!!

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2006/dropping{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy