De tweede vaardigheidstest is weer een succes geworden

25 maart 2005door Webmaster

Tijdens de laatste zaaltraining van de W en F was het weer spannend. De spelers en speelsters moesten in een vaardigheidstest laten zien wat zij o.a. in de zaal geleerd hebben. Het tweede thema bij de jeugd-technische begeleiding was het schieten op de korf. Esther Pannekoek Loois en Wim Crezee lieten alle spelers en speelster een aantal schietoefeningen doen en zij mochten aan het einde van de training het diploma aan iedereen uitreiken.

In de zaalperiode stond het schieten op de korf bij de W en F centraal. Elke training werd er hard geoefend op het verbeteren van het schot en de goede resultaten zijn in de competitie al naar boven gekomen. De F-ploeg is met één punt minder tweede geworden in de competitie en hebben gemiddeld 4 doelpunten per wedstrijd gemaakt. Bij het nemen van strafworpen is de F-ploeg eerste geworden. Zij hebben in 12 wedstrijden 284 strafworpen gescoord. Dit is een gemiddelde van bijna 24 strafworpen per wedstrijd (10 minuten). Ook de W1-ploeg werd strafworpenkampioen met 210 strafworpen in 12 wedstrijden. Ook werd de W1 kampioen in hun poule met 84 doelpunten voor en slechts 5 doelpunten tegen. De W2 is het zelfs gelukt om hun eerste doelpunt tijdens een wedstrijd te maken en 144 strafworpen raak te schieten.

De technische ontwikkeling bij onze jongste jeugd verloopt op een uitstekende manier. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de trainers en trainsters is geweldig. Na het eerste thema: vangen & gooien en nu het schieten, zal op het veld extra aandacht worden besteed aan een goede manier van lopen tijdens het samenspel, bij het verdedigen en bij schotkansen. Ook het nieuwe thema zal weer worden afgesloten met een vaardigheidstest en bij het goed uitvoeren volgt natuurlijk het diploma.

{gallery}/algemeen/2005/vaardigheidstest{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy