Daverend feest voor de jeugd

31 oktober 2005door Webmaster

Afgelopen zaterdag werd het 15-jarig bestaan van DSO gevierd in en rond de kantine.

Om half 4 kwamen de allerjongste kinderen voor een druk middagprogramma. Voordat we begonnen, konden ze eerst opwarmen op een luchtkussen, wat speciaal voor hen was neergezet. Ook de oudere jeugd (B1) genoot van het springen, zij waren blij dat er nog mannendeo in de gevonden voorwerpen kist lag. Nadien kregen zij een poppenkast show te zien over de billenbijter, een gevaarlijk monster dat iedereen die voorbij kwam in zijn billen beet, behalve als die persoon jarig was.

Je kan dus al raden dat alle dorpsbewoners aan het einde van het verhaal zeiden dat ze jarig waren, zodat het monster op zoek moest naar andere slachtoffers. Er werd nog meer op het luchtkussen gesprongen, maar al gauw was het tijd voor nog wat spelletjes.onder andere het verkleedspel, de welbekende stoelendans, moordenaartje en nog meer. Na een middag vol spelletjes was het tijd voor lekkere pannenkoeken met stroop of suiker.

Om 6 uur kwam Marianne Posthumus de diploma’s uitreiken aan de F’jes, die kampioen zijn geworden op het veld. Ook overhandigde zij het C2 en het B1 een welverdiend diploma. Om half 7 waren de B’s en C’s welkom om eerst een variant te spelen op ren je rot. Daarna was het tijd voor een spelonderdeel van het bekende programma de Lama’s. Het ging om het moordspel, wie heeft een moord gepleegd, waarmee en op welke locatie? De bedoeling is dat de eerste persoon dat uitbeeld aan de volgende in zijn groep, die moet dat dan op zijn beurt weer aan de derde doen enz. enz. Daar kwamen leuke dingen uit, al had niet iedereen even goed door om wie het nou eigenlijk soms ging.

Aan het einde mochten ze alvast even de karaoke uitproberen, ook dat werd met groot enthousiasme gedaan.Zij zongen voor ons bijv. Heb je even voor mij, Bananenlied en Vrienden voor het leven van Jan Smit.

Al met al was het voor het JAC een geslaagde middag/avond en we hopen dat alle jeugd er ook zo over denkt !!!

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2005/15jaarveldzicht{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy