Wandelen met KombiFit op 22 oktober

20 oktober 2013door Webmaster

Dinsdagavond 22 oktober staat er een wandeling op het programma. Opgeven hoeft niet, maar is al wel gedaan door 12 mensen. Ik wil jullie nog wel vragen om zelf een veiligheidshesje mee te nemen, zodat we tijdens het wandelen goed zichtbaar zijn. Bijna iedereen heeft deze wel in de auto liggen, dus ik neem aan dat dit geen probleem is. Mensen zonder veiligheidshesje worden verzocht goed in de groep te lopen. Ook niet-KombiFitters zijn welkom om mee te lopen. Vertrek vanaf de sporthal om 20:15 uur.

In de zaal staan we ingepland voor dinsdagavond om 20.45 uur. Dit is vrij laat en ik ben bezig om te kijken of we ergens anders beter terecht kunnen. Als het goed is, weet ik dit aanstaande dinsdag. Als er geen alternatieven zijn, blijft er niets anders over dan ons hierop aan te passen. Zolang het weer goed blijft, kunnen we op donderdag buiten blijven trainen. In dat geval wordt het per week bekend gemaakt.

Afgelopen donderdag was het geweldig weer om te trainen, droog en windstil. Dat bleek ook wel uit de opkomst. Maar liefst 17 mensen kwamen trainen. Willem had een moeilijke puzzel voor ons om op te lossen. Dit keer waren het onze hersenen die kraakten. Daarna kregen eerst de mannen en later de vrouwen een opdracht, waarbij we geblinddoekt werden en een touw in onze handen kregen. Op aanwijzing van iemand zonder blinddoek, moesten we een vierkant gaan vormen. Tenslotte mochten we met blinddoek, op strafworpafstand proberen de bal in de korf te krijgen. Een leuke klus. De training werd afgesloten met een gezellig partijtje korfbal.

In de kantine werden we, onder het genot van een drankje, verrast door Hans en Gonnie die kaas en worst hadden meegenomen. Dat gaat er altijd in natuurlijk.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy