Afgelopen donderdag 5 mei vond het 35e schoolkorfbaltoernooi plaats bij korfbalvereniging DSO. Het was heerlijk weer, 13 opgegeven teams en behalve de deelnemers waren er ook veel belangstellende ouders, leden en docenten op het korfbalveld te vinden.

Er waren 3 poules. 1 poule voor de groepen 7/8 en 2 poules voor de groepen 5/6. Er werd fel gestreden om de hoogste plekken want die gaven recht op een plek in de finales. Dit jaar was er voor het eerst een aparte strafworpcompetitie waar men, naast het reguliere toernooi, ook aan deel nam.

Voorafgaand aan het toernooi werd er twee maal getraind en dat was terug te zien op het toernooi.

Na de kruisfinales voor groepen 5/6 waren het Bastion 3 en Bastion 5 die in de finale elkaar belanden. Bastion 3 wist meer doelpunten te maken en is daardoor de winnaar geworden in de categorie groepen 5/6. Ook de strafworpcompetitie werd gewonnen door Bastion 3.

In een zinderende finale bij de groepen 7/8 tussen Bastion 1 en Rietvest 1 was er verlenging nodig om tot een winnaar te komen. In de verlenging was het Rietvest 1 die 2 maal wist te scoren en mocht zich daarom de winnaar noemen van het schoolkorfbaltoernooi 2011. Naast de beker voor de 1e plek, mochten zij ook de wisselbeker in ontvangst nemen. De strafworpcompetitie werd gewonnen door Bastion 2.

Na afloop kregen alle deelnemers een vaantje mee naar huis en een zweetbandje. Na afloop waren er veel positieve reactie en mogen we dus terug kijken op een hele leuke, warme, gezellig en vooral sportieve dag.

’s Middags werd er voor de jongste jeugd een spelletjesmiddag georganiseerd. In totaal deden er bijna 50 kinderen mee en was ook deze middag helemaal geslaagd.

Via deze weg wil ik de scholen bedanken voor hun deelname maar zeker ook alle vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat we dit toernooi weer hebben kunnen organiseren.

Namens JTC,

Anton van Dam

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy